2777
2789
عنوان

میل به زیادی خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2903 بازدید | 99 پست
نیم ساعت قبل غذایه لیوان آب ویه میوه بخور سیب باپوست خیلی خوبه ودائم به هدفت فکرکن...بعدغذاهم مسواک ...

عه خیارشور خیلی می خورم از اونه یعنی که این مدت اینقدر زیاده روی می کنم

جانا هستم🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی قصد تبلیغ ندارم هنوز خودم باهاش شروع نکردم قراره رژیمشو چند وقت دیگه شروع کنم فقط از اطرافیان ...

چرته 🤥

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

یکی از عزیزانم یه رژیم معروفی و گرفت هم خیلی راحت بود اذیت نشد هم‌وزنش زود اومد پایین  خو ...

آره رژیم های خوب زیاد هست ولی پایبند بودن بهش مهمتره، من کم میارم گاهی

جانا هستم🤗
مثلا صبحونت چیاس؟ کره بادام زمینی دوتا قاشق بخور در طول روز س تا سفیده ی گوجه میوه بخور سیب زمی ...

صبحونه پنیر و گوجه 

آره سیب زمینی و تخم مرغ هفته ای دو تا سه تا

کره بادم زمینی می گن یک مدت بمونه یخچال مثلا یک هفته مزه بد میگیره راسته؟ جرات نمی کنم بخرم

جانا هستم🤗
یعنی هر وقت می خوام زیاده روی کنم آدامس بجوام؟  باید یک بشکه ادامس بخرم اخه☹️

نه خب هر وقت می خواستی چیزی بخوری ادامس بخور مثلا صبحانه که خوردی تا نهار ۲ تا بخور معمولا بعد ۱ ساعت فکت خسته میشه  خودت نمی خوای چیزی بجویی همش که در حال خوردن نیستی از ی وعده تا وعده بعد هر زمان خواستی ی چیزی بخوری ادامس بجو 

اگه بچه هام نخوان منم نمیخرم ولی چون اونادوست دارن میخرم باهاشون همکاری میکنم میخورم

من خودم چون خیلی دوست دارم می خرم به بچه ها هم‌میدم ولی این اواخر زیاده روی کردم همش مریض بودن بدنشون خیلی ضعیف شده بود حالا یواشکی میرم یه گوشه قایمکی می خورم🤣🤣

من یه مدت قرص زیره باقرص لیورگل میخوردم خیلی لاغرشده بودم تودوماه حدود۱۰-۱۱کیلوکم کردم عرق کاسنی هم صبح هامیخوردم اشتهام کورمیشدولی یه دوستی دارم میگفت بامتفورمین خیلی کم کرده بایددوباره شروع کنم به قرص خوردن