2777
2789
عنوان

چجوی با بچه نوزادتون به همسرتون میرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 50 پست

اولا با شوهرت دوتایی بهش برسید شوهرت هم ببینه چقدر درگیر ی دوما نیاز نیست مدام بچه رو ببینی بزارش تو اتاق زیر سر ش شیب دار باشه یه وری بخوابونش ،۵ دقیقه یه بار یه نگاه بهش بندازچیزی نمیشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه وضع منم همینجوری بود...خیلی سخت گذشت...شوهر که هیچی، حتی وقت برای خودم هم نداشتم. با کمال ا ...

اخ اخ گفتی 

یادمه وقتی میرفتم توالت دلم نمیخواست بیام بیرون چون تنها جایی که ارامش داشتم اونجا بود

سوالی

خب هیچوقت نباید بچه شاهد رابطه پدر و مادر باشه

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

طفلک شوهرم که حرفی نزده الانم، یعنی بهم غر نزده که، ولی خو معلومه حالش دیگه،

بچمم اذیت کنه دلم نمیاد شب کامل بزارمش جای مامانم،میترسم اذیتش کنه، بعضی شبا میخوابه ها ولی بعضی وقتام!!!!

بعد همش دلم پیش بچمه اونجوری

یکم راهکار بدید؟

چندماهگی بچه اوضاع بهتر میشه، الان مراقبت شبانه روزی میخاد همش باید چشت بش باشه

اخ اخ گفتی  یادمه وقتی میرفتم توالت دلم نمیخواست بیام بیرون چون تنها جایی که ارامش داشتم اونجا ...

خوشحالم این حس رو تنهایی تجربه نکردم  واقعا برای منم تنها جایی بود که آرامش داشتم و اصلا دوست نداشتم بیام بیرون

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

وقتی،مادر،دارید که خیلی خوبه کلا گاهی چند ساعت بزار پیش مامانت شیر هم براش بدوش کلا برای،بعدها بچه هم خیلی،خوبه اشتباه من نکن وابسته بشه البته من کسی رو نداشتم وبی،شما بزارش گاهی تنهایی برو دور بزن خرید کن به خودت برس مادر،شاد خیلی بهتر میتونه به بچه ش برسه برای آینده بچه هم خیلی خیلی خوبه من گرفتاریهای تنهای بزرگ کردن و کشیدن یه بار مجبور بودم بدم دکتر خواهر م و مادر شوهرم هردو اومدن بچه بگیرن اخرش اومدم خواهر،گفت بچه تب کرده بوده بعد رفتن من یعنی بچه قشنگ میفهمه الانم هنوز،یکم استرس داره همش از همون ه 

اون ک نوزاده بابا شاهد نیست

بچه ازتوشکم هم همه چیزو میفهمه چه رسد به تولد .مهم نیست چندوقتشه مهم اینه نباید تواتاقی که بچه هست رابطه داشت

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
اون ک نوزاده بابا شاهد نیست

نوزاد هم باشه 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.