2777
2789
عنوان

چجوی با بچه نوزادتون به همسرتون میرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بچه مال اونم هست 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

به نام خدا 

هیچکار نمیرسیدیم. بچه اونم هست میذاشتم وسطمون گاهی اون بیدار بشه برسه بهش😂

الکی خودتو مقصر ندون این روزا برا همه مادر وپدرا هست 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
دیگه شوهرت درک میکنه ولی خب نمیشه نوزاد کنارتون باشه باهم باشین 🙃

الان سوالی بود یا تاکیدی 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

دقیقا همه اینارو دوبار تجربه کردم بچه اولم کولیک و رفلاکسش تا یکسالگی ادامه داشت یبوست شدید هم بود و حتی چندبار به این خاطر دکتر بردیمش ببین من دست تنها پشت سر گذاشتم  کارای خونه و پخت و پزهم درکنارش بود کارگرهم داشتیم خیلی سخت گذشت اما گذشت ببین تو اون گوشه کنار واس رفع نیاز شوهرت ده دیقه نیم ساعت هرچند که شد وقت بزار وقتی بچت خوابه وقتی آرومه پیش شوهرتم زیاد غر نزن اونا مردن چه درک میکنن تو فقط بگو باهرسختی اینام میگذره بچت یه سالش بشه کلی فرق میکنه احوالاتت البته اگه زیاد نغنغو بار نیاد زیاد بغلی نشه زیاد بهونه گیر نباشه

❤️

متاسفانه وضع منم همینجوری بود...خیلی سخت گذشت...شوهر که هیچی، حتی وقت برای خودم هم نداشتم. با کمال احترام و عرض پوزش، استراحتم فقط و فقط روی توالت فرنگی بود...حتی حمام هم با استرس میرفتم چون همش شور بچه رو میزدم....ولییییییی نگران نباش عزیزم، میگذره و زندگی شیرین میشه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

عزیزم اون اوایل همسرم توقعشو از من اورده بود پایین وفقط تلاش میکرد حامی من و پسرم باشه

من کسی حتی یک شبم پیشم نخابید وقتی زایمان کردم فقط شوهرم بود

میدید چجوری سختی میکشم

پا به پام اومد تا ازون روزای سخت عبور کردیم

میخام بهت بگم که اگه الان کمتر با شوهرت میرسی بدون حق داری اصلا عذاب وجدان نداشته باش بدون این روزا گذراست 

تموم میشه 

وقتی نینی خوابه برید یک متر اونورتر یکم بهم محبت کنین همدیگرو درآغوش بکشین 

تشکر کنین از هم بابت تحمل سختیا

بهم امید بدین

راجب آینده حرف بزنین اینکه بچه نهایت تا سه ماهگی کولیک داره و یواش یواش همه چی خوب میشه سینه خیز میره میخنده کارامون سبک تر میشه بیشتر میتونیم واسه هم وقت بزاریم