2777
2789

من بچم یا گریه میکنه، یا با پی پی اش درگیرم😐یا یوبس یا زور میزنه یا کولیکشه، یا گشنشه، یا اروغش، یا خوابش میاد😐

واقعا و به معنای واقعی کلمه وقتی واسه بودن با شوهرم تو تنهایی ندارم،چون وقتی هم نی نی خوابه از ترس رفلاکساش نمیشه تنهاش گذاشت و بریم تو اتاق....

الان من چیکار کنم

خو شوهرمم حق داره،کلی تو بارداری بخاطر اینکه مراعات حالمو میکرد باهم نبودیم، الانم ۱ماهو نیمه از زایمانم میگذره،

شماها میزاشتید بچتونو پیش مادرتون یا چیکار میکردید؟

هیچکار...

به بچه و کار زندگی رسیدم تا یکم بزرگتر شد منم حس و حالم بهتر شد

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم ترس هاتو کم‌کن وقت مناسب پیدا میشه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

اگه منظورت رابطس ک وقتی بچه خوابه 

اما خب پروسه بچه داری خیلی وسیعتر از ایناس

تازه باعث بوجود آمدن اختلاف تو بعضیا هم میشه یکیش خودم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

رفلاکس داره بچم ولی میریم اتاق .ترس نداره که.منم دوماهه زایمان کردم بچه داری خیلی سخته دلم برا گذشته تنگ شده

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟