2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سمپاد درس میخونم ولی اتفاقا اینجا همه خنگن معلمو میکشن تا یه چی یاد بگیرن والا معلم ریاضیمون هر سوال و یه ربع توضیح میده آخر سر اینا نمیفهمن😐😐😐🔪🔪اعصابم بهم میریزه

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

هیچکس کم هوش نیست🤍یه دانش آموز از تیزهوشان اومده مدرسه ما تستایی که من حل میکنم یک سومشو اون نمیتونه یا حتی درس خوندن من یچیزیو تو ده دقیقه جمع میکنم اون یکساعت وقت میزاره براش

و هربار بهم ثابت میشه که من اگه عجول نبودم و وقت بیشتری میزاشتم تو همون مدارس بودم🫠😂