2777
2789
عنوان

یه ماجرای عجیب(اگه باردارید یا میترسید نیاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 810861 بازدید | 2401 پست
الان تکلیف منی که شوهرم فردا میره سرکار با یه بچه یه ساله باید خوته تنها بمونم چیه؟ تکیلف منی که عا ...

اان تکلیف من که با بچه ۱ ساله تنهام و شوهرم فردا که نه پسفردا برمیگرده خونه چیه؟

میدونستم ترسناکه ولی از بس که فضولم نتونستم تاپیک رو ترک کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستانش عجیب حس ترسو بهم القا کرد.درحدی ک رمانای ترسناک زیاد میخوندم اما این حسو نمیداد بهم

من خودمم آدم ترسویی نیستم و اعتقاد ندارم اما اون سالها این داستان باورم شده بود. هنوزم گاهی یادش میفتم و برام جای سواله

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تو روخدا راست میگی ؟؟ آخه چیزی ک تعریف کردی من فقط ت فیلما دیدم فکر نمیکردم اصلا اینجور چیزا واقعیت ...

دقیقا درسته. این موجود سیاه که روی چهار دست و پا باشه برای من اتفاق افتاده... از یادآوریش تمام تنم میلرزه 

ما روح هایی هستیم در قالب بدن که انسان بودن اصلی ترین مأموریت ما در این دنياست ❤️❤️❤️
بخدا نمیدونم خیلی میترسم امشب

نترس

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
من خودمم آدم ترسویی نیستم و اعتقاد ندارم اما اون سالها این داستان باورم شده بود. هنوزم گاهی یادش میف ...

تموم شد یا ادامه داره؟ 

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

منم یکی از هم اتاقیام میگه اوایل که اومده بود یه شب با بوی گوشت سوخته بیدار میشه 

گویا یکی از بچه‌های ترم بالایی که اتفاقا هم خیلی ناز بوده هم مهربون بخاطر دوست پسرش خودسوزی کرده بوده تو حمام حتی یه سری میگن باردار بوده

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
ایزی لایف ببندین ک پست به پست نخواین شلوار عوض کنین

ایزی لایف الان میدونی قیمتش چنده. یعنی من شلوارمو بندازم دور بازم ارزونتر از یه بسته ایزی لایف درمیاد🙄🤭🤭

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

اگر کسی میخواد از ترس بمیره کتاب پسران بد رو بخونه

پی دی اف و کتاب الکترونیکی مناسب اندروید و آی او اس تو نت هست 

خیلی طبیعی نوشته شده و ماجراها تو شهر ملایر اتفاق میفته و جن داستان میانه ای هستش

یعنی من به داداشم گفتم بخون گفت خدا ازت نگذره دیگه نمیتونم شب کاری وایسم از ترس

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟