mrhjkm مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 76 عنوان تراز ماز چقدر خوبه 77 بازدید | 8 پست من دوازدهم تجربی ام تراز مازم ۸۸۷۱ شد پیش خوانی نداشتم می دونم افتضاحه دیروز | 21:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrhjkm مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 76 عالیههه داری پز میدی نه. همکلاسی هام خیلی بیشتر از این اوردن
guik عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2394 نه. همکلاسی هام خیلی بیشتر از این اوردن نه بابا خوبه تنها کاری که باید بکنی اینه که روی این تراز بمونی پایین تر نیاد
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22630 🙄🙄 منم نخونده بودم اصلا ۶۵۶۰اوردم این حدودا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
mrhjkm مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 76 نه بابا خوبه تنها کاری که باید بکنی اینه که روی این تراز بمونی پایین تر نیاد هدفم پزشکیه ولی با این تراز ناامید شدم
guik عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2394 هدفم پزشکیه ولی با این تراز ناامید شدم فقط به این تراز که نیست حتی با این تراز اگر معدل دوازدهم ۱۹ به بالا بگیری قطعا پزشکیه فکر نکن فقط تراز این مهمه خوب بخونی تست کار کنی به تراز ۱۰۰۰۰ هم میرسی