2777
2789
عنوان

یه ماجرای عجیب(اگه باردارید یا میترسید نیاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 810861 بازدید | 2401 پست
البته درستش ملا گرد هست چون شهر ملایر حالش گرد هست به این اسم میخوندنش.و علت روشن شدن اتش هم میگن او ...

عه تونَم بچه ملایری؟

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
خدارحمت کنه همه درگذشتگان رو.مادر بزرگم خدابیامرز موقع خواب اینجوری میخوند. سرمیذارم برزمین. بایاد ...

خدا رحمت شون کنه عزیزم. من بچه بودم میگفتم بر زمین نازنین خانم😂 فک میکردم نازنین رو باید بعدش حتما خانم بگم

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر کنم یکی توی اون اتاق کشته شده بوده بعد نفرین کرده بوده هر کسی وارد این اتاق بشه بلایی سرش بیاد...این دخترا که اینجا بودن هم به طرز عجیبی کشته شدن و دلیل اینکه برمیگردن اون اتاق سر اینه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
بچه ها بخدا الان پسرم اومده میگه مامان تو حموم جن هست جوری دلم ریخت از جام پریدم  خدا لعنتت ک ...

منم داشتم اینو میخوندم صدای تق تق در اومد رفتم نگاه کردم سایه یکی افتاده بوده داشتم قبض روح میشدم یهو سایه محو شد دیدم دوباره در زد رفتم دیدم داداشمه 😑😑 باز اومدم ادامه اینو بخونم 

منو مادرم با هم زندگی می‌کنیم 

چفد شبیه فیلم خوابگاه دختران بود

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
تو خونه ما هیشکی نمیدید جز من و منم اذیت میکرد 😑💔

بچه بودیم تو خونه ما هم بود ولی فقط داداشم میدید ولی خوب بود یعنی فقط ی هاله نور میدید خیلییی هم رزق و روزیمون زیاد شد سر سال نشده بابام خونه خرید ، مامانم میگفت پشیمونم چرا همون خونه رو نخریدم😂 

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
اره عزیزم    

😍وای رولَهههه

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
ن والا منم نشنیدم ولی این داستانه مال ملایره. 😢😢😢

ن عزیزم اینا همشون داستان هستن.شاید گاهی پیش بیاد کسایی براشون اتفاقایی افتاده باشه .داییم که جوان بوده داخل روستا نصف شب میره باغ یه زن میاد تا صبح پیشش و وادارش میکنه باهاش را.بطه برقرار کنه وقتی اینکارو باهاش میکنه تا صبح یهو غیب میشه جلو چشمش .مادرم میگه داییت تعریف میکرده زنه به حدی زور داشته نمیتونستم ازش فرار کنم.بعدا که غیب میشه میفهمه انسان نبوده و چندین بار هم به سراغش میاد.الان داییم فوت شده تو سن 42 سالگی فوت کرد

یه چیزی بگم

منم بیست سال پیش تجربه خوابگاه دارم

وقتی ترم اول وارد میشی و کسیو نمیشناسی

کم کم واسه اینکه از تنهایی در بیای بیرون اکیپ هایی تشکیل میشه ک شبها دور هم جمع میشن تو یه اتاق و حرف میزنن

یادمه کم کم حرفها ترسناک میشد و حرف جن و روح و این مسایل و بعد هم احضار...

قبول دارید ک هیجان انگیزه

یادمه منم یبار تو جلسات احضار شرکت داشتم ک واقعا ترسناک بود و میتونم ب جرات بگم ک واقعیت داشت

متاسفانه

بعد اون من شبها معمولا اشفته میخوابم

کابوس میبینم جیغ میزنم و تو خواب ب همسرم میگم اون کیه

گوشه اتاقو نشون میدم

البته خودم اصلا یادم نمیاد تو خوابم

ولی اون قضایا روی اعصابم تاثیر کذاشته

و اصلا ب وجود روح و جن اعتقاد ندارم ولی اینو میدونم ی مسایل ماورایی هست کبهتره ما ورود نکنیم بهش

ولی به ورودی های جدید  خوابگاه سفارش میکنم هیچوقت تو این گروها نباشین و اینکارو انحام ندین

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊