2777
2789
عنوان

قلبم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 30 پست
خوش بحالت که انقدر خودتو دوس داریمن‌از خودمم بدم میاد دیگه

اینو نگو عزیزم تو مخلوق خدایی خدا منشأ تمام زیبایی هاست تمام مخلوق های خداوند زیبا هستند تو تجلی قدرت خدا تو دنیا هستی خودت رو دست کم نگیر هیچ چیز و هیچ کس ارزش اینو نداره که اینقدر خودتو ناراحت کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا هیشکی نیست هیچکس انگار منو نمیبینههیشکی حتی پیشنهاد دوستی نمیده

یک پیج بزن محتوای طنز یا غمگین بذار اینقدر درخواست میاد 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

درخواست به چه دردم میخوره

خب بلاخره چت می‌کنی آشنا میشی فوری که نمیان بگیرنت

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

منم آدمم دیگه کم آوردم 😓

یه قانونی هست تو دنیا که میگه 

هر وقت دلت شکست هر وقت ما امید شدی هر وقت خسته شدی دو حالت داره 

یکی اینکه ایست می‌کنی و به مسیر ادامه نمیدی تو این حالت دنیا و روزگار دلش به حالت نمیسوزه اگر ایست کنی خودت عقب میمونی 

حالت دوم اینه همچنان ادامه بدی و بجنگی در حالت دوم ممکنه بهت سخت بگذره شاید بد بگذره ولی بلاخره به هفت می‌رسی و دنیا و روزگار بهت احترام میزارن و به سازت می‌رقصن