2777
2789
عنوان

قلبم داره میترکه

221 بازدید | 30 پست

خیلی تنهام با هیشکی حرف نمیزنم

هیشکی بغلم نمیکنه بگه چته

هیشکی نمیپرسه حالمو

دلم میخواد یکی بغلم کنه بگه گریه کن

دلم میخواد یکی دوستم داشته باشه

خدایا خیلی دلم گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته برو بیرون خودت سرگرم کن یک هنری درگیرش باش فکرت و وقتت پر کنه وقتی بیکار باشی تنهایی چند برابر به آدم فشار میاره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

والا منم مثل تو هستم و همین شرایط رو دارم ولی با این تفاوت که من خودم به خودم محبت میکنم 

اینقدر قربون صدقه خودم میرم آهنگ میزارم جلو آینه می‌رقصم پیاده روی میرم باشگاه میرم برای خودم غذا سالاد دسر درست میکنم دکتر پوست میرم به خودم میرسم 

گور بابا دنیا و آدماش خودتو دریای دختر جان 

انشالله که بهترین ها برات اتفاق بیفته دختر مهربون 😘♥️

۳۰ سالمه دیگه هرکاری‌کردمخیلی خستم

دوست پسری چیزی دست و پا کن  چون بچه نیستی گول بخوری و خام رفتار کنی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»