2777
2789
عنوان

یه ماجرای عجیب(اگه باردارید یا میترسید نیاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 810861 بازدید | 2401 پست
من بارها و بارها تو محل کارم دیدم، یه جای خیلیییی قدیمی وسط مرکزشهر و قدیمی، بعد طبقه بالامحل استراح ...

شرکت ما هم خیلی قدیمی بود یه نیروی قدیمی هم فقط پنجشنبه ها میومد شرکت میگفت اینجا خیلی جن داره برای ما تعریف نمی‌کرد میگفت شما اضافه کاری میمونید میترسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمیرا امروز زیرنظرت داشته... ارتعاشات اونه اسمتم ریحانه، هوست رو کرده😈

ای خدا 😂🤣

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه ها بخدا الان پسرم اومده میگه مامان تو حموم جن هست

جوری دلم ریخت از جام پریدم 

خدا لعنتت کنه سمیرا

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟
کاری به راست و دروغش ندارم ولی خدایی خیلی عجیب و ترسناکه ازون داستاناییه که خوف داره🤧🤧

پشمام اومده کف دستمممم 

فک کن دستش دراز بشه کلشم دراز بشه 

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

ریحان دوستاشو صدا میزنه. یکی از سرپرستها پرونده های قدیمی رو در میاره و میبینن خانم سمیرا صبور خیلی سال پیش، اوایل دهه پنجاه، ساکن اون اتاق بوده و بر اثر خفگی توی خواب فوت شده.

بعد از اون سه نفر دیگه به همین ترتیب توی همون طبقه مردن ولی چون فاصله زمانی زیادی با هم داشته کسی متوجه ارتباطی بینشون نشده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بچه ها سمیرا سمیرا بچه ها

کوفت توام🥺🥺😂😂😂

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
چرا دیوونه اینو خیلیا میخونن برای ارامش در خواب ما هم میخونیم

مامان بزرگ منم میخونه 🥺🥺🥺 تازه ادامه هم داره 🥺یادم افتاد بهش دلم واسش تنگ شد 

من مطمئنم تا آخر آبان ماه شدم 54 کیلو😍به خودم ایمان دارم 😍
من نیز اینجوریم تا میاد گرم شه وضو میگیرم باز یخ میشه

آره آبا هم سرد شدن 🥶

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷