2777
2789

سلام دوستان

من هفته ۱۴ بارداریمه و گفتن باید امنیوسنتز انجام بدم که خب خطر سقط داره و من واقعا وحشت دارم ازش

از اونطرف با یه طب سنتی مشورت کردم که گفت نرو دنبال آزمایش خطرناکه سونو تو بیار پیش من خودم بهت راهشو میدم 

و الان سر دو راهی قرار گرفتم و نمیدونم چیکارکنم شما بودین چیکار میکردین

و یار خوب تمام ماجراست..💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طب سنتی پیش ادم مطمئن برو مثلا روازاده و خیراندیش 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

واقعا تو این چیزا به طب سنتی اعتماد می کنید 

چه جراتی دارید 

من که برای هیچی اصلا اعتقادی به طب سنتی ندارم 

طب بو علی سینا برای همون زمان هست که هیچ اطلاعی از آناتومی بدن نداشتن علمشون اصلا در حدی نبوده که بتونن مشکلات رو پیدا کنند نه ام آر آی بوده نه سونو نه سی تی نه آزمایش با چهار تا طبع شناسی و این چیزا دوا درمون می کردن نود درصد مردم هم میمردن چقدر آدم ها از بیماری های ساده مردن و هیچ درمانی وجود نداشته کلا پزشکی فقط پزشکی نوین 

۳

با یه پزشک دیگه مشورت کن اگه تهرانی برو تیم پزشکی شریعتی خودم ۲.۵بودم رفتم گفت مشگلی نیس ولی انقدر دکترخودم بهم استرس داد ک زایمان زودرس گرفتم وازدستش دادم

دوستم ۳.۵ بود رفت سنتز دوتا بارداری سالم بودن

عزیزم امینوسنتز همینجوری ک تجویز نمیشه لابد سونو یا ازمایش خون نتایج مشکوکی داشته پس لازمه پیگیری بشه اوناهم مسلما میگن وای فلانه نرو بیا با نبات و عرق بیدمشک و اب دهنت تست میکنم معلوم میشه خوب خوب میشی!! کاری ک عقلت میگه رو انجام بده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم امینوسنتز همینجوری ک تجویز نمیشه لابد سونو یا ازمایش خون نتایج مشکوکی داشته پس لازمه پیگیری بش ...

ازمایش خون ک اصلا انجام ندادن واسم رفتم خون دادم بعد چند روز زنگ زدن ک ازمایشت انجام نمیشه 

سونو هم nt3بود

و یار خوب تمام ماجراست..💔
خب خطر سقطشو چیکارکنم خیلیا بودن ب خاطر این ازمایش سقط کردن

پیش چند تا متخصص دیگه سوال کن بعد برو امینو، اگه یک هزارم درصد خدایی نکرده مشکی وجود داشته باشه با سنتی مشخص نمی شه اون موقع چه کار می تونی بکنی؟