2777
2789
عنوان

بنظرتون طب سنتی بهتره یا روش مدرن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 29 پست
پیش چند تا متخصص دیگه سوال کن بعد برو امینو، اگه یک هزارم درصد خدایی نکرده مشکی وجود داشته باشه با س ...

همین الانشم دکتری که میرم پیشش میگه حتی اگ مشکل داشته باشه بهت مجوز سقط نمیدن

و یار خوب تمام ماجراست..💔
یه نفر تو مشهد هست یکی از اشناهامون میره پیشش خیلی ازش تعریف میکنن

روش های طب سنتی یکم زمان میبره و باید هرچیزی که میگن رعایت کنی تا کامل جواب بگیری

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الانشم دکتری که میرم پیشش میگه حتی اگ مشکل داشته باشه بهت مجوز سقط نمیدن

مجوز ندن راه های دیگه ای هم هست 

تازه مجوز می دن ولی این کثافتا جدیدا یه مراحلی گذاشتن که طی شدنش با به دنیا اومدن بچه برابری می کنه

اصلا سهل انگاری نکن دختر یه عمر زندگی خودت که هیچ یه بچه در میون

سریع با چندتا دکتر دیگه مشورت کن و بعد حتما انجام بده

چرا ازت ازمایش خون نگرفتند؟

مجوز ندن راه های دیگه ای هم هست  تازه مجوز می دن ولی این کثافتا جدیدا یه مراحلی گذاشتن که طی ش ...

نمیدونم عوضیا همون موقع ک رفتم زنه با ی حالته بدی بهم نگاه کرد گفت سونو تو ب دکتر نشون دادی گفتم ن گفت nt بالائه گفتم میدونم ازم خون گرفت چند روز بعدش زنگ زدن ک انجام نمیشه بیا هزینه شو پس بگیر

ازمایش خون ک اصلا انجام ندادن واسم رفتم خون دادم بعد چند روز زنگ زدن ک ازمایشت انجام نمیشه  سو ...

جان؟؟ ینی چی ازمایشت انجام نمیشه؟؟ دکتر برات نوشت ولی آزمایشگاه جواب نداد؟؟ من بودم درشو تخته میکردم😐

تا ۳ونیم جا هس نترس ب امید خدا طوری نیس نظرمنو بخوای میگم نرو سنتی 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

جان؟؟ ینی چی ازمایشت انجام نمیشه؟؟ دکتر برات نوشت ولی آزمایشگاه جواب نداد؟؟ من بودم درشو تخته میکردم ...

چمیدونم بیشعورا یکشنبه ک رفتم پنجشنبه بهم زنگ زدن ک انجام نمیشه بخاطر اینکه nt ۳ بوده یعنی یه جوری رفتار میکردن که هرکی دیگه بود از استرس سکته کرده بود ولی من اصلا اهمیت ندادم بهشون

چمیدونم بیشعورا یکشنبه ک رفتم پنجشنبه بهم زنگ زدن ک انجام نمیشه بخاطر اینکه nt ۳ بوده یعنی یه جوری ر ...

چقد مسخره هوووفف یلحظه خونم جوش اومد عصبی شدم خوب خودتو کنترل کردی من اگ چار نفرو فوش کش نمیکردم اروم نمیگرفتم🤦🏻‍♀️ حالا بیخیالش گذشت اصلا ب اینچیزا فکر نکن 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چقد مسخره هوووفف یلحظه خونم جوش اومد عصبی شدم خوب خودتو کنترل کردی من اگ چار نفرو فوش کش نمیکردم ارو ...

انقد اون روز عصبی و بی حوصله بودم فقط میخواستم سریع از اونجا برم 

طب سنتی عالیه  اگه پیش اهلش'بری و صبرو حوصله داشته باشی  یعنی زود ناامید نشی

ریشه ای درمان می کنه وبدون عوارض   به نظرم ابتدا پیگیر طب سنتی باش  انشااله نتیجه می گیری   اگه نتیجه نگرفتی بعد

طب رایج برای درمان چیزی برای گفتن نداره  فقط برای درمانهای اورژانسی وفوری خوبه  

علم پزشکی نسبت به سایر علوم عقبه و می لنگه 

طب سنتی عالیه  اگه پیش اهلش'بری و صبرو حوصله داشته باشی  یعنی زود ناامید نشی ریشه ای درما ...

من همسرم طب سنتی رو خیلی قبول داره و میگه اصلا دکتر نرو برو طب سنتی

اسی جان اینجا اطلاعات کاربرا نسبت به طب سنتی خیلی کمه  به خاطر سن و سال و کم تجربه بودن   اینه که طرفدار طب شیمیایی هستند  و گرنه ما خیلی ازبیماریهامون با طب سنتی درمان شد که این طب هیچ درمانی براش نداشت  

طب نوین فقط درمان علامتیه و پرعارضه  

ولی طب ایرانی یاهمون سنتی درمان ریشه ای و اصولی وطبق مزاجه

البته من بیماری شما رو نمی دونم و تجربه ندارم  ولی ما برای آلرژی و دیسک و عوارض کرونا و پیشگیری ودرمان کرونا و مشکلات معده و......از طب سنتی نتیجه گرفتیم  چقدر برای هرکدوم که مشکلات هریک از افراد خانواده بود خرج دوادکتر کردیم هیچ

اسی جان اینجا اطلاعات کاربرا نسبت به طب سنتی خیلی کمه  به خاطر سن و سال و کم تجربه بودن   ...

خودم مشکلی ندارم عزیزم نی نیم گفتن شاید مشکل داشته باشه باید برم آمنیوسنتز 

از طرفی با یه طب سنتی مشورت کردم میگه نرو بیا پیش من نیازی ب این آزمایش نداری یه چیزی میدم ک حل بشه 

من همسرم طب سنتی رو خیلی قبول داره و میگه اصلا دکتر نرو برو طب سنتی

منم با گذرزمان متوجه نقص طب رایج و اثربخشی طب سنتی شدم   وگرنه اوائل فقط داروهای شیمیایی    همونکه می گین تو شهرتون تعریف می کنند و خیلیا درمان شدند  بهش اعتماد داری برین پیشش با توکل به خدا انشااله نتیجه بگیری

همسر من بعداز واکسن لرز و عرق سرد و مشکلات معده پیدا کرد پیش بهترین متخصصای گوارش رفت با هزینه بالا آخرش گفتند چیزیت نیست  

پیش طب سنتی رفت گفت  بلغم (سردی ورطوبت)شدیدا بر خون و بدن و معده ت غلبه کرده و با داروهای گیاهی و پرهیز و اصلاح تغذیه روبه بهبوده    مشکل شما رو نمی دونم البته ایشالله که برای مشکل شما هم نتیجه بخش باشه