2777
2789

بنظرتون خونه بابا بهتره یا خونه شوهر؟

(البته بهتره به جای خونه شوهر بگم خونه خودِ آدم☺️

اینجوری درست تره به نظر من چون خونه ما زن ها هم هست)

توروخدا وقتی میخواید جواب سوالمو بدید فکر کنید

فقط بخاطر اینکه الان مسئولیت هاتون زیاده نگید خونه بابا 

به محدودیت های اون موقعتون هم فکر کنید 

و صادقانه بگید 

من هنوز نرفتم خونه خودم و خداروشکر از اول هم محدودیتی نداشتم مشکلات من چیزای دیگس

من میدونم که در اینده هم مشکلات خواهد بود اما حداقل کسی هست که درکت کنه یا حداقل اذیتت نکنه!!

چند ساله قصد دارم مستقل بشم ولی نامزدم میگه صبر کن جشن بگیریم،باهم بریم سر خونمون 

با اینکه در طول روز بیشتر تایم سرکارم 

یا بیرونم یا خوابم 

کلا درونگرام و چون بحثمون میشه بیشتر تو اتاقمم 

ولی باز ۵دقیقه میرم تو حال بشینم اذیت کردنای مامانم شروع میشه 

تو سن کم  اصرار میکرد با یه ادم اشتباه ازدواج کنم که خداروشکر بین بد و بدتر بد رو انتخاب کردم و مجرد موندم!

چون نمیخواستم و نمیخوام ازینجا فرار کنم و عقده تو دلم بمونه من خیلی ادم صبوری ام خیلی..

و صبوری میکنم تا این دوران بگذره🙂

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عقدم و هنوز خونه مشترکمون نرفتم

و حدوداً دو ساله جدا از خانواده زندگی میکنم.

متاسفانه خونه پدری برای من خیلی استرس و فشار روانی داشت!

با اینکه خانوادمو دوست دارم

لبخند بزن و بگو "ما هیچوقت تنها نیستیم؛ همیشه خدا هست"
هر کدوم مزیت ها و مسئولیت های خودشو داره اما آدم خونه خودش راحتتره... همه چی دست خودشه اختیار دا ...

دقیقا همینطوره

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
خونه خودش حداقل سرکوفت نمیشنوه    

اره واقعا😞

من عقدم و هنوز خونه مشترکمون نرفتم و حدوداً دو ساله جدا از خانواده زندگی میکنم. متاسفانه خونه پدری ...

چقدر خوب عزیزم 

دقیقا منم دوسشون دارم اما..

هر دوتاش 

خونه بابا رو دوس خونه شوهرم دوس 

محدود نبودم هیچ وقت 

اون ارامشه رو دارم 

هم خونه بابا هم الان ک کنار همسرمم 

دلم تنگ شد برا اتاقم 😂😂اسی چرا یادم اوردی 😂

بابام گفته دست نمیزنیم ب اتاقت مال دخترت باشع 

تو هر جا باشی خوشی و ناخوشی همراهته هم خونه بابا هم خونه خودت پ ب این چیزا فکر نکن گلم

★تو که اِدعات میشد اینی، دیگه ببین من چی شدم این زمستون سوووزش بده بریم پیِ برفی شدن،سفید.. عینِ کفِ بهشت اَما هنو بغض تو گلومه منه چه زشت آخه این روانی تو قصرم باشه غربت تازیانه رو میزنه بهش،لَش مث مرحوم تو پاک هه بیرونم یخ تووم کولاک من شدم ی ادم آهنی منزوی،مظلوم توو لاک★٭٭ الهی، یادم بیار یادم باشه یادت باشم.※ آنقدر مدارا کرده ام که دیگر مدارا عادتم شده... وقتی خیلی نرم شوی همه تو را خم مییکنند××
هر دوتاش  خونه بابا رو دوس خونه شوهرم دوس  محدود نبودم هیچ وقت  اون ارامشه رو دارم ...

الهیییی 

مگه تو یه شهر نیستید؟فردا برو یه سر به اتاقت بزن🥹😍

عزیزم مشکلات خانوادگی عدیه و هر کسی واسش پیش میاد 

تا وقت داری فرصت هست قدر اون خونه باباتو بدون خونه شوهر دیگه این تواتاق رفتنا ناز و قهر کردنا تا لنگ ظهر خوابیدنا بابا مامان پولت بدن نونت بدم تا ی لحظه ی ظرف شستن واست زحمت بشع غرغر کنی نیست تموم میشه عزیزم

اونجا خونه شوهر ک خیلی کنجکاوی بری مزشو بچشی تا حدی  خوشی خودشم داره  ولی سخت تره از خونه بابات اینو مطمئن باش پس قدر بدون تا مجردی🙂

تو هر جا باشی خوشی و ناخوشی همراهته هم خونه بابا هم خونه خودت پ ب این چیزا فکر نکن گلم

اره واقعا حال ادم باید خوش باشه که من واقعا سرخوشم😅

و البته پوستم کلفته که تا الان دووم اوردم😁

ولی هر بچه ای در هر سنی نیاز داره به مهر مادری 🙂

عزیزم مشکلات خانوادگی عدیه و هر کسی واسش پیش میاد  تا وقت داری فرصت هست قدر اون خونه بابا ...

درسته واقعا باهمه این اذیت شدنا قدر میدونم  همیشه

ولی کدوم پول حواهر؟😂من چندین ساله دستم تو جیب خودمه جز غذا که اونم بیشتر اوقات خودم مواد غذاییشو میگیرم همه چی با خودمه یعنی رسما الان هم تنها دارم زندگی میکنم..

لنگ ظهرم والا سرکار میرم بعضی روزا میخوابم فقط اونم کوفتم میکنه بیشتر اوقات