2777
2789
عنوان

چرا من این قدر ساده ام آخه؟

558 بازدید | 13 پست

میدونم کسی تاپیک های منو نمی خونه یا حوصله اظهار نظر نداره

این جا می نویسم واسه دل خودم چون حس می کنم دارم خفه میشم اکسیژن هست اما به زور نفسم بالا میاد 

من چرا این قدر ساده ام چرا دلسوزی بی جا می کنم

چرا به آدمای عوضی فرصت میدم چرا 

من همیشه اول خودمو می گذارم جای طرف مقابلم بعد سعی می کنم درکش کنم بعد نظر بدم درموردش سعی کنم کمکش کنم

اما سزای چنین کسی معده درد عصبی و هزار درد و کوفت عصبی دیگه اس

حقمه اصلا حقمه

چیکار کنم این جوری نباشم؟

چطوری سنگ بشم؟چطوری؟

منم عین خودت بودم ولی جدیدا عین خودشون رفتار میکنم تا بفهمن دنیا دست کیه،با کسی که بی رحمه باید بی رحم رفتار کرد

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم عین خودت بودم ولی جدیدا عین خودشون رفتار میکنم تا بفهمن دنیا دست کیه،با کسی که بی رحمه باید بی ر ...

دقیقا

بعضیا بی رحم هستن اما نشون نمیدن ظاهرشون خیلی فریبنده هست جوری که فکر می کنی این ته مرام و معرفت هست اما اون داره ظاهر سازی می کنه همچین که گولشو خوردیم اون روی پلید خودشو نشون میده

اکثریت آدما گرگن در لباس میش تشخیصشون خیلی سخته

دقیقا بعضیا بی رحم هستن اما نشون نمیدن ظاهرشون خیلی فریبنده هست جوری که فکر می کنی این ته مرام و مع ...

دنیا همینه،همیشه همین بوده،ولی باید یاد بگیری که مثل سد وایسی جلوشون،من از کسی ضربه خوردم که فکر نمی‌کردم یه روزی حتی صداش بره بالا برام

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
دورت بگردم منم همینم انقدر جوش زدم حرص خوردم عصبی شدم معده نمونده برام همش دارم درد میکشم این سزای آ ...

دلم می خواد دیگه مهربون نباشم

اصلا نه مهربون نه بدجنس بیا این شکلی باشیم بی تفاوت به یه سری از آدما ببینیم دنیای این شکلی چطوریه

اولا دلت برا هیچ کس جز خودت نسوزه دوما تو برا دل خودت به بقیه کمک کن منتظرم نباش برات جبران کنن  فقط نذار خوبی هات از حد بگذره که نادان خیال بد کنه امیدوارم منظورمومتوجه شده باشی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اولا دلت برا هیچ کس جز خودت نسوزه دوما تو برا دل خودت به بقیه کمک کن منتظرم نباش برات جبران کنن  ...

نه دیگه به هیچ وجه برای کسی دل نمی سوزونم

من دیگه دوست ندارم به اشخاص دیگه ای غیر از خانواده خودم کمک کنم هیچ وقت انتظار نداشتم برام جبران کنن فقط انتظار زخم خوردن ازشون رو نداشتم

درست میگین واقعا

حیف اینستا فیلترشده اگه میتونی برو پیج روانشناس رابطه یکم سیاست یادبگیر منم اینطوری بهترشدم

قطعا بلد بودن سیاست بی تاثیر نیست اما آدمی که ذاتش درست نباشه با هیچ سیاستی نمیشه باهاش کنار اومد چون از هر فرصتی استفاده می کنن تا ضربه خودشونو بزنن

دلم می خواد دیگه مهربون نباشم اصلا نه مهربون نه بدجنس بیا این شکلی باشیم بی تفاوت به یه سری از آدما ...

اره بیخیالی خیلی خوبه کاش بتونیم بخیال باشیم حیف روح و جسممون نیست😞