2777
2789
عنوان

اتفاق های باوردنکردی

480 بازدید | 25 پست

سلام دوستان، یه داستانی میخوام براتون تعریف کنم که همش واقعیه و اتفاق افتاده ولی به نظر من باورنکردنیه خیلی. هستید که براتون تعریف کنم و ازتون نظرخواهی کنم؟

خب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وقتی کامل چکوندی لایکم کن

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش اومدی اولا دوما چرا دیر اومدی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

از اینجا ماجرا شروع شد که من فکر میکردم زندگی چقدر خوبه و همه چی رو اصوله و ...  روی یه شماره ی دیگه که داشتم الکی واتس آپ را نصب کرده بودم. میدیدم که مامانم همینطوری استیکر میفرستاد یا متن. من هم کنجکاو شده بودم ولی هیچ وقت بهش نگفتم که اینا را برای چی میدی اونم که تازه کار بود نمیفهمید من میخوانم

بعدش یه روز صبح پا شدم دیدم که نوشته رضا جون این مدت خیلی خوب بود و من احساس جوانی میکردم و یکی دیگه شده بودم و اینها .......من صبح پا شده بودم و این پیام ها هی برای من میومد

همون موقع خواندم و فهمیدم که پسرخاله ی مادرم بوده که در جوانی عاشق مامانم بوده ولی مادرم با پدرم ازدواج کرده بود. ولی اینها هم را دیده بودن سر فوت مادر پسرخاله و رابطه ی شدیدی بینشون بود

بعد مامانم هر روز با اون حرف میزدن و رابطه عشقی شده بوده ولی یه مدت یارو باهاش قهر کرده بوده و جواب نمیده چون دنبال چیزهای بعدی بوده. مامانم هم این پیام ها را رو شماره فرستاد برای دل خودش. غافل از اینکه من همش را خواندم

حالا لحظه ای هم که داشت میداد جلوی اتاق من نشسته بود و من با اینکه میخواستم نشون ندهم که فهمیدم رفتم زیر پتویم و گریه کردم که نبینه ولی از حالم فهمید

راستش را بخواهید من گیج شده بودم چون باورم نمیشد که فهمیده باشه و انقدر زود موضوع را به برادرش ربط داده باشه . گفتم یا قاطی کرده یا همون ماجرای عشقیه.... 

خلاصه با اینکه اصلا زیاد با برادرم رابطم خوب نبود بهش پیام دادم که اینطوری شده. اون آفریقا رفته بود برای گرفتن دکترا. گفتم اینطوری شده ولی اون خیلی خنگه و گفت از وقتی من رفتم رو مامان فشار اومده و اینا...