میشه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️🩹آلیس مونرو راجع به دورهی افسردگیش اینطور نوشته که:« آنچه از دستم بر میآمد با آنچه دلم میخواست انجام دهم منافات داشت...! »شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم میتونه تجربه کنه!
فکر کنم واسع دخترا زیر۱۶۰ دیگ خیلی کوتاه باشه نمیدونم باید تغذیتو درست کنی و البته قد ارثیه دیگه حالا میشه با قرصی تغذیه ای چیزی یکاریش کرد شاید درحد پنج سانت
واقعیت اینه که قد معیاری نداره که بخوایم تناسبش رو باهاش بسنجیم
یه اتفاقی بوده که دست خودمون نبوده و هر اندازه ای باشه قشنگه
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
خیر اصلا زشت نیست آدم ها بخاطر تفاوت هاشونه که زیبان حالا یکی قدش کوتاه یکی بلند یکی متوسط ولی اگر علاقه داری گویا ورزش های کششی هستن که میتونه باعث افزایش قد بشه
باور کن آدم در نگاه اول عاشق ظاهر کسی میشه .ولی ماندگار نیست ..
ولی بعضی شخصیتا آدم رو شیفته خودش میکنه که تاثیرش یه عمر باقی میمونه
You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed