2777
2789

واقعا ناراحتم ازش شما بخونید بی طرف قضاوت کنید یعنی کارش زشت نیست ؟

ما ۳ تا دوستیم که البته من با سومی صمیمی نیستم خب بعد من از نظر شخصیتی واقعا همه میگن آرومم اصلا هم نه اهل دوست پسرم نه چیزی که بگم بخاطر اونه

این دوستمون  دوست شوهرش دنبال زن میگشت 

دوستم گفت من اون یکی (یعنی سومی)رو معرفی کردم ولی تو توی ذهنم بودی فقط  حالا کاری ندارم به اینجاش و واسم مهم نیست 

خلاصه اینا رفتن خونه خواستگاری کردن ولی خوششون از دختره نیومد

بعد شوهر دوستم (دقت کنید نه خود دوستم)منو میشناخت گفته یه دوست دیگه داره خانمم که اونم معلمه و ...بعد اینا دوباره به دوستم زنگ زدن که میخوایم واسه این دختره بیایم خواستگاری 

این دوستم بدون اجازه رفته عکس پروفایلمو برداشته فرستاده واسشون اونا هم خوششون اومده گفتن خیلی خوشگله یه قرار بزار باهاش حتما میایم

من ناراحت نمیشم

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از اینکه اینو گفتن دوستم گفته نه دوستم قصد ازدواج نداره !درحالی که یه مدت قبلش ازم پرسید یاسمن اگه واست خواستگار بیارم قبول میکنی ؟؟ گفتم آره چرا نه

بعد جالبه بااینکه گفته قصد نداره اینا همش اصرار میکردن که شماره بده حرف بزنیم این نداده!

بعد اومده اینارو بهم میگه خیلی ناراحت شدم احساس بدشانسی میکنم

شاید از حسادتش نگفته تورو.

اهمیت نده موردو ببین برای ایندت تصمیم بگیر.

چه اهمیتی داره دوستت دلش هست یا نیس یا هر چی

پسر و خانوادش خوششون اومده، توام ببین شاید مورد مناسبی بود

انشاالله به زودی تیکر مامان شدنم رو میزنم

خب اشکالش کجاست؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت