فاطیما30بودم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 2631 عنوان کیا بالای ۶ سال منتظر بچه هستن 1057 بازدید | 54 پست بیایید یکم درد دل کنیم یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 1401/07/16 | 19:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35163 دوست من ۶ سالو خرده ای منتظر بود خیلی دکتر های مختلف رفت حتا متخصص طب سنتی ولی آخر رفت بیمارستان زنان و نازایی اونجا بهش گفتم سریع باید آی وی اف کنی چون ممکنه یائسته بشی آی وی اف کردخداروشکر با یه تخمک که جنین شد گرفت
فاطیما30بودم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 2631 دوست من ۶ سالو خرده ای منتظر بود خیلی دکتر های مختلف رفت حتا متخصص طب سنتی ولی آخر رفت ... عزمزمه من جنین دارم دوسال که میخوام انتقال بدم ضخامت رحمم بالا نمیره . یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
فاطیما30بودم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 2631 زن داییم بعداز۱۴سال بچه دارشدالانم کلاسدومه چقدر امروز تو تراس یواشکی گریه کردم در حین لباس شستن که شوهرم نبینه یعنی واقعا من نباید زیر این آسمون به این بزرگی یه ستاره داشته باشم این همه بچه چرا من یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
بهاراقامون عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 3568 چقدر امروز تو تراس یواشکی گریه کردم در حین لباس شستن که شوهرم نبینه یعنی واقعا من نباید زیر این آسمو ... عزیزدلم الان که ناباروری معنانداره،،هزینشم شنیدم رایگان کردن،،ادم خوبی نیستم امااگه دوس داری اسمتوبگوهرروزسرنمازدعات کنم،ان شاالله خدادامنتوسبزکنه به همین زودی زود
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35163 عزمزمه من جنین دارم دوسال که میخوام انتقال بدم ضخامت رحمم بالا نمیره . دلیلش چیه اخه؟تاحالا نتونستید انتقال بدید؟
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35163 چقدر امروز تو تراس یواشکی گریه کردم در حین لباس شستن که شوهرم نبینه یعنی واقعا من نباید زیر این آسمو ... حتما نتیجه میگیریمطمئن باش
گل_من_گلی_گل_گلی عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 8760 عزیزدلم الان که ناباروری معنانداره،،هزینشم شنیدم رایگان کردن،،ادم خوبی نیستم امااگه دوس داری اسمتوبگ ... رایگان؟ 🤣🤣🤣خودشون را مسخره کردن حدود 40 میلیون درمیادبا بهترین بیمه ها هم کم کم 10 تومنداروهاش که واویلاناباروری معنی داره، خولم دارهاز دور شنیدن و گفتن راحته
سحرمامانم عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 6856 رایگان؟ 🤣🤣🤣 خودشون را مسخره کردن حدود 40 میلیون درمیاد با بهترین بیمه ها هم کم کم 10 تومن دارو ... موافقم باهاتون خدا دامن همتونو سبز کنه عزیزانم ...یک عدد آدم...
neefes عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 170 عزیزدلم الان که ناباروری معنانداره،،هزینشم شنیدم رایگان کردن،،ادم خوبی نیستم امااگه دوس داری اسمتوبگ ... رایگان نیست گلم اتفاقا مرکز های دولتی هم بعضی از خدماتشون رو ازاد کردن زنـدگـی کـردن مـن مـردن تـدریـجـی بـود...انـچـه جـان کنـد تنـم عمـر حسـابـش کـردم......
فاطیما30بودم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 2631 عزیزدلم الان که ناباروری معنانداره،،هزینشم شنیدم رایگان کردن،،ادم خوبی نیستم امااگه دوس داری اسمتوبگ ... ممنون عزیزم بگو مامان امیر حسین .همه اینجوری صدام میکنن . یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
foreign عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 1756 واقعا اینقد حوصله ی بچه و بچه داریو دارید ک اینقد دنبالشید توی این دنیای بد میخایید یه بچه رو بیارید بدبخت کنید؟و اینکه اینقدد ک پی گیر بچه اید بعدن ک میارینش اونقد هم تپ تربیت و بزرگ کردنش به اندازه ای ک رو اووردنش وقت گذاشتید وقت نمیزارید تا خَرمَنَت نسوزد تشویشِ ما ندانی
گل_من_گلی_گل_گلی عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 8760 موافقم باهاتون خدا دامن همتونو سبز کنه عزیزانم ممنون عزیزمرحم اجاره ای با تخمک یا اسپرم یا جنین اهدایی، همون نابارور یه، فقط اسمشو عوض کردن