تآسیان مدیر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 1043 عنوان یه سوال لطفافقط خانم های متاهل بیان❣️✨ | مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 23 پست ببخشیدخانم ها؛ اگه شوهرتون تایم ار... شدنش کم باشه مثلا نهایت دودقیقه یاسه دقیقه بعدابه مشکل نمیخورین؟(طرف مقابل من این مشکل روداره) راهی هست برای درمانش مثلا اسپری واین چیزا؟ تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤». حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛ دیروز | 18:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محبتااااااااااا عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 1092 پس از کجا میدونه تایمشو ؟ سوال خوبی بود🤣🤣 خدایا شکرت بابت همه چیز...
mahosetare03 عضویت: 1403/12/18 تعداد پست: 68 من هنوز رابطه نداشتم نامزدیم وصرفا راجبش حرف زدیم واینوگفت یکم رفتم توی فکرکه بعد عروسی به مشکل نخور ... خب وقتی رابطه نداشتین از کجا میدونه تایم ار.. شدنش چقدره؟
تآسیان مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 1043 پس از کجا میدونه تایمشو ؟ فکرکنم خود.. یی میکرده ازروی اون میگه تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤». حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛
کیک_یخچالی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 8609 من هنوز رابطه نداشتم نامزدیم وصرفا راجبش حرف زدیم واینوگفت یکم رفتم توی فکرکه بعد عروسی به مشکل نخور ... خودش از کجا میدونه زود انزالی داره؟ همین دیروز خواستگاری کرده ازت تا رابطه نداشته باشه متوجه نمیشه مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
دخترخفن عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 15289 شما دکتری چه ربطی به دکتر بودن داره؟پیش هر دکتری هم بری ۲ دقیقه رو نمیگه نرمالحالا هی اصرار کن هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...
مامانپرنسا70 عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 2410 فکرکنم خود.. یی میکرده ازروی اون میگه زیر ده دیقه زودانزاله
تآسیان مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 1043 خودش از کجا میدونه زود انزالی داره؟ همین دیروز خواستگاری کرده ازت تا رابطه نداشته باشه متوجه نمیشه دیروز خاستگاری نکردهماچندسال همودوست داشتیم14سال توی رابطه بودیم ازبچگی🥲 تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤». حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛
تنها۰۹۳۶ عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 7300 چه ربطی به دکتر بودن داره؟پیش هر دکتری هم بری ۲ دقیقه رو نمیگه نرمالحالا هی اصرار کن من نگفتم نرماله که گفتم خانوم شاید به نظرش میرسه دو دقیقه فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 لینک گروه
محبتااااااااااا عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 1092 زیر ده دیقه زودانزاله از اول تا ارضا شدن ده دقیقه یا فقط دخول ده دقیقه خدایا شکرت بابت همه چیز...