2777
2789
من گواهینامه دارم ولی وقتی ماشین ندارم تمرین کنم چه بدردم میخوره عاشق ماشین  هستم

منم ماشین ندارم،ماشین همسرمو بر میدارم،از ترس نمیتونم برم دو خیابون اون ور تر یکم تمرین کنم😢۳،۴ ماهه میشینم هیچ پیشرفتی نداشتم😭زنها رو میبینم با لذت رانندگی میکنن افسوس میخورم میگم میشه منم یه روزی بدون استرس بشینم پشت فرمون😢

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای دیگه دارم‌نا امید میشم حالم‌ خیلی بده برا بار ۵ رد شدم چرا اخه  فقطم برا دوبل یه خانومه ...

منم خیلی ناراحتم فکر نمیکردم هیچ وقت سر امتحان شهر انقد اذیت بشم 

ولی جا نزن برو منم میرم تا قبول بشم بابا طرف میاد بار دهمشه

من دفعه چهارم قبول شدم ولی الان یه راننده ی ماهرم میخوام بزم مربی آموزشگاه بشم

چیکار کنیم ماهر بشیم؟

روزی چند ساعت تمرین کنیم؟

خیابون های جدید بریم و شلوغ؟یه هر روز یه مسافت تکراری؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

منم خیلی ناراحتم فکر نمیکردم هیچ وقت سر امتحان شهر انقد اذیت بشم  ولی جا نزن برو منم میرم تا ق ...

دیگه نااااامید شدم کلا بابا یه کاری میکنن آدم به غلط کردن میوفته

ایران من ایران من 🖤
من بار اول قبول شدم و رازمم این بود کاااملا ریلکس بودم و استرس تداشتم و چون عاشق رانندگی هستم گفتم م ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم تمرین میکنم همیشه حالا قراره این پنجشنبه باز امتحان بدم واز امروز که شنبه هست تا چهارشنبه هر روز برم تمرین توکل بخدا 

یعنی ی دونه کارتکس سوزوندی چند بار رد شدی مگه دوسال که وقت داره

یعنی ۱۶سال قبل

یعنی چندبار رد

و گذاشتم کنار اون موقع ۲۱سالم بود

الانم ۳۷

و 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم