2777
2789
عنوان

دخترای الان چرا انقدر زیبانننننن اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بخدا خدادادی خوشگلن.. من همه ی دوستام خوشگلن بدون استثنا

من خواهرام دهه هشتادی هستن اصلا به خودشون نمیرسن والا خوشگل نیستن😂ولی رفیقاشون همه مو کراتین شده آرایش زیر پوستی و... خوشگلن به خدا زیر پوستی به خودشون میرسن 

کاج اگر می‌کاشتم شاید خزانم این نبود🍂

والا من خوشگل زیاد نمی بینم....به پوست شون شاید میرسن....تغذیه هم مهمه.

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔

چون خون پدرومادر رو میکنن تو شیشه هزارتا لباس میخرن اعمال زیبایی و باشگاه انواع تفریحات با دوستاشون... گوشی اخرین مدل.. 

من دهه 70 هستم زمان ما جرات داشتی اسم کافه بیاری جرا داشتی اسم بیرون بیاری پدر وماذر ب سه تکه نامساوی تقسیمت میکردن... انقد پرو بال گرفتن این دهه 80 ک نمیشه کنترلشون کرد

حس میکنم قدیم هر چی مد بود بی چون و چرا نوجوونا روخودشون پیاده میکردن..مثلا موی خروسی بود چی بود... همه همون شکلی بودن..ولی الان وقت میذارن ببینن چی بهشون میاد اونو امتحان میکنن

Wonyoungism 🌷🤍                                                      ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆