2777
2789
عنوان

دخترای الان چرا انقدر زیبانننننن اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 61 پست

چون مادراشون دهه شصتی هستن و زجر کشیده هستن سر این دوران، کمکشون میکنن اینا به خودشون برسن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا انسان در حال تکامله😂 فکر کن انسانهای اولیه رو بعدرفته رفته ادمیزاد چی شده خب دیگه هر چی جلوتر میره انگار از همه لحاظ هی بهتر و بهتر میشه بخصوص از نظر ظاهری

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎

من دقیقا برعکس شما فکر میکنم هر چی دختر بیرون میبینم کم سن بیشترشون زشتن 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

بعضیا یجوری پوستشون صاف و لطیفه که ادم فکر میکنه یا ما زمینی نیستیم یا اونا . چطور ممکنه هیچ جوش ،خال یا جای جوش و تیرگی تو صورت کسی نباشه😶

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂

خوشگل فقط دهه شصتی ها با یه من پشم و سیبیل😂😂

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
شیطون شدن بلدن بخودشون برسن ما دهه ۵۰ و ۶۰ها با یه مشت سیبیل همه زیباییمون مخفی میشد تازه روز عقدمو ...

منم یک دهه هفتادی ام ک با اولین اصلاح ابرو و صورتم قبل عقد میگفتم وای این منم؟ باورنمیکردم صورتم انقدر سفید باشه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
منم یک دهه هفتادی ام ک با اولین اصلاح ابرو و صورتم قبل عقد میگفتم وای این منم؟ باورنمیکردم صورتم انق ...

👌🌹

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...