2777
2789
ما ساعت ۱ونیم مهمونامون رفتن بعد ما تا ساعت ۳توکوچه باماشین  دوردورکردیم بعد اومدیم خونه چون نم ...

منم زیر بغل لباس که پاره شد چهارصدتومن اضاف براش گرفت اخه من گفتن استیناشو تنگ کنه دیگه کشیده میشد پایینو پاره شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زیر بغل لباس که پاره شد چهارصدتومن اضاف براش گرفت اخه من گفتن استیناشو تنگ کنه دیگه کشیده میشد پ ...

لباس من پروف اندازه بود اما تاروز عروسی لاغرشده بودم یقه دلبری بود میفتادهمش😑

با دل پاکت دعا کن بعد سال ها بهم برسیم🥺

ان شاء الله 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
روز عقدم که بهترین روز عمرم بود حسم و هم فقط کسایی میتونن درک کنن که بعد از یه عالمه دوندگی بهم رسید ...

میشه دعا کنی بعد سال ها ماهم بهم برسیم🥺

نبات تو شو رت چرا؟😶

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️