2777
2789
انشالله خوشبخت شی ، منو شوهر بیچارم به لطف مامانامون بدترین دوران عقدو داشتیم 

تنها نیستی

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عاشقانه عروسی کردم خاطره خوش زیاد دارم  و فکر میکردم شوهرم یه دونست .... خیلی پسر پاک و چشم پاکی بود. ... ولی در نهایت تعجب بعد ۷ سال زندگی با وجود یه بچه رفتم تو گوشیش و دنیا رو سرم خراب شد و به غیر از یه حس تنفر چیزی دیگه یادم نمیاد ازش..‌ هر چند یکسال گذشته و پشیمونه ولی یک شبه منو پیر کرد موهام سفید شد ... به خانوادش نگفتم من فقط واگذارش کردم به خدا... در حل حاضر خیلی پشیمونه و میگه تو رو با دنیا عوض نمیکنم ولی چه فایده غرورم له شد

تنها نیستی

به لطف اطرافیان بهترین دوران شد بدترین ،هنوز که هنوزه دلم از کارهای مادرم پره الان محبتهاش هیچ به چشم منو شوهرم نمیاد مادرشوهرم که جای خود بدتر از همه ولی خداروشکر شوهر خوبی خدا قسمتم کرد ،عروسی کردی؟

واسه بقیه رو نشنیدم، ان شاء الله دعات مستجابه، دل شکسته جای خداست مامان جان

فدات بشم ممنون

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
به لطف اطرافیان بهترین دوران شد بدترین ،هنوز که هنوزه دلم از کارهای مادرم پره الان محبتهاش هیچ ...

من از خانوادم بیشتر کشیدم تا خانواده شوهرم یه سال خونمم هنوزم خانوادم ول نمیکنن لج و لجبازی خداروشکر عزیزم منم از شوهر شانس اوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

من از خانوادم بیشتر کشیدم تا خانواده شوهرم یه سال خونمم هنوزم خانوادم ول نمیکنن لج و لجبازی خداروشکر ...

هر چی می‌کشیم از خودیه غریبه که غریبست، البته بگم محبت خونوادم ظاهریه هیچوقت توی سختی کمکم نکردن فقط برادرمو زنش واسشون عزیزن حاضرن نخورن نپوشن فقط به اونا بدن بعد به من میرسن همش میگن نداریم خدارو صدهزار مرتبه شکر مردای خوبی قسمتمون شد 

هر چی می‌کشیم از خودیه غریبه که غریبست، البته بگم محبت خونوادم ظاهریه هیچوقت توی سختی کمکم نکرد ...

اره واقعا شانس اوردیم ورگنه جایی واسه رفتن نداشتیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز عروسی بوده.بعد فردا عصرجهاز میاد؟

واسه ما همون روز عروسی شبش هم حنابندونه...

فرداش ظهر جهاز رو فامیل دو طرف می برن می چینن خونه عروس داماد...

همون شب هم بزرگای فامیل داماد میان عروس رو از خونه پدرش می برن خونه خودش.‌‌....

رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده