2777
2789
منم چندسال پیش چندتا لک سفید رو دستم افتاد خیلی ترسیدم چندتا دکتر رفتم اما گفتن احتمالا پیسی نیست .. ...

واقعا  خداروشکرکاش ماله شوهره منم زیاد نشه

خداوندا مراقبه پسرم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام واسه مشکل پوستت جواب گرفتی دکتر جدید رفتین

سلام عزیزم اره رفتم دکتر گفتن پیسی نیس چون پوست خیلی خشکی دارم اینا ایجاد شدن و به صورت نمیزنن

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
سلام عزیزم خوبی چخبر ؟دکتر رفتی؟

خوبی انقد سرچ کردم تاپیکتو پیدا نکردم اسم کاربریتم اصلا یادم نمیومد از بس به اسمای کاربری توجه نمیکنم خیلی تو فکرت بودم گفتم تو امضام بزنم شاید دیدی

رفتم گفت از بس پوستت خشکه اینا ایجاد شدن و به صورت نمیزنن قرص ویتامین ث داد که اصلا نخوردم یه پماد واسه چشم بود اندازه یه بند انگشت زدم تموم شد یه شامپوی بد بوعم داده سه روز یبار تو حموم با لیف بکشم به پوستم که اونم نصفه نیمه انجام دادم🤐

گقت ابگوشت با گوشت گوساله بپز توشم چغندر بنداز بپزه بخور همش پاک میشه

اصلا نمونه برداریم انجام نداد گفت احتیاجی نیس دکتر سومی که رفتم اینارو گفت دکتر دومی هم گقت پیسی نیس اولیم گفته بود نیس من خواستم مطمئنم شم

شپا چیکار کردین چیشد؟

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
خوبی انقد سرچ کردم تاپیکتو پیدا نکردم اسم کاربریتم اصلا یادم نمیومد از بس به اسمای کاربری توجه نمیکن ...

فدات شم بد نیستم خداروشکر خیلی برات خوشحال شدم متاسفانه همسره من داروهاش تموم شد دیگه نرفت دکتر تازگیا دیده دارن زیاد میشن براش از دکتر وقت گرفتم واسه ما هم دعا کن عزیزم گرفتار شدیم ممنونم که بیادم بودی

خداوندا مراقبه پسرم باش
فدات شم بد نیستم خداروشکر خیلی برات خوشحال شدم متاسفانه همسره من داروهاش تموم شد دیگه نرفت دکتر تازگ ...

قربونت ممنون انشاله که چیزی نیس مهم این که به صورتش نزنه ولی من شنیدم میگن لکای پیسی حالت قرینه داره چون دختر داییمم لک سفید رو صورتش افتاد دکتر گفت پیسی نیس لکای پیسی فرق دارن مثلا اگه این دستت لک داره شبیه همون به صورت قرینه اون دستتم در  میاد مال اونم پاک شد رفت 

دکتر گفت این لکا هزارو یک علت میتونن داشته باشن حتی پیسی هم درمان داره ممکن قارچ باشه

گفت لبنیاتم نخور اگه همسرت پوست خشکی داره ممکن مثل من شده باشه

قربونت ممنون انشاله که چیزی نیس مهم این که به صورتش نزنه ولی من شنیدم میگن لکای پیسی حالت قرینه داره ...

ان شاالله ولی حس میکنم ماله همسرم پیسی هست 

خداوندا مراقبه پسرم باش
ان شاالله ولی حس میکنم ماله همسرم پیسی هست 

نه انشاله پیسی نیس ولی من سوال کردم گفتن درمان داره ولی درمانش سختو طولانیه

الان لکای منم نرفتن که

سلام عزیزم اره رفتم دکتر گفتن پیسی نیس چون پوست خیلی خشکی دارم اینا ایجاد شدن و به صورت نمیزنن

خدا شکر منم استرس برای دخترم داشتم شکر نبود از خشکی پوست اونم ارثی هست از خانواده همسرم برده پماد ترکیبی داده ی هفته هست میزنم 

خدا شکر منم استرس برای دخترم داشتم شکر نبود از خشکی پوست اونم ارثی هست از خانواده همسرم برده پماد تر ...

خداروشکر

اره دیگه خشکی پوست خیلی بده دختر منم یه چیزایی شبیه اگزما تو بدنش پر بود بردم دکتر گفتن به صورت ژنتیکی بدنش چربی تولید نمیکنه اینجوری شده

خداروشکر اره دیگه خشکی پوست خیلی بده دختر منم یه چیزایی شبیه اگزما تو بدنش پر بود بردم دکتر گفتن به ...

خواهر زاده منم هست ارثی از خشکی پوست وخارش شدید رنگ ش سفید شد باید ببرم همونجایی که دخترم مو بردم شما تهران برید

خواهر زاده منم هست ارثی از خشکی پوست وخارش شدید رنگ ش سفید شد باید ببرم همونجایی که دخترم مو بردم شم ...

بله بردمش بیمارستان رازی

با اون اشعه نگاه کردن 

دخترمو نه اون شبیه اگزما بود

ولی خودمو لک سفید داشتم اره با اون دستگاها تو اتاق تاریک نگاه کردن ولی من به اون بسنده نکردم رفتم یه متخصص دیگه اونم گفت اینا پیسی نیس گفتم نمونه برداری بنویس گفت احتیاج نیس ولی اصرار کردم نوشت رفتم پیش یه متخصص دیگه که تا دید گفت این اصلا احتیاج به نمونه برداری نداره و کاملا مطمئن گفت این بخاطر خشکی پوسته یعنی سه جا رفتم همینو گفتن تا خیالم راحت شد