2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا نداره عزیزم اگه کل بدنو صورتم پر شه چه خاکی تو سرم بکنم

ارزش شما به رنگ پوستتونه؟

فرداروز پیر هم بشی و زیبایی ات کم بشه باید خودتو بکشی؟

خودکشی به خاطر پیسی؟؟؟؟

اگه اینطوره که منم باید برم خودمو بکشم چون دو تا لک تو صورتم زده...

دکتر با اطمینان گفت میره نمیدونم دیگه

گفت پیسیه؟

اخه منم رفتم بیمارستان رازی از شانسم خود استاد نیومد معاینه دانشجوا بودن دستمو با نور نگاه کردن گفتن کاملا سفیده اما پیسی نیس .بعد گفتم مطمئنید پیسی نیس اخه پسر عمم کل بدنشو صورتش پر شده گفت ممکن تو ژن پیسی تو بدنت باشه اما این پیسی نیس اگرم باشه دارویی نیس بدیم که کنترلش کنع تا به صورتت نزنه 

صدبارم پرسیدم گفت پیسی نیس پماد داد گفت دوماه دیگع بیا چون اینا خیلی کوچیکن هنوز معلوم نمیشه دارم سکته میکنم کلی سرچ کردم تا یه دکتر پیدا کردم که چندنفر گفتن جواب گرفتن فردا بگن همسرم زنگ بزنه ببینه میتونه وقت بگیره

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
من همین جوریش کلی بدبختی دارم اینم مشکله جدیدم

منم همینطور میگم چرا هرجی بدبختیو کوفتو زهرماره میاد سراغه ما بدبخت بیچاره ها

انقد استرس گرفتم اخر کار دستم داد خدا فقط رحم کنه 😭😭😭😭

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
ارزش شما به رنگ پوستتونه؟ فرداروز پیر هم بشی و زیبایی ات کم بشه باید خودتو بکشی؟ خودکشی به خاطر پی ...

نه بخاطر زیبایی بخاطر نگاهای مردمو  خوشحالی خانواده شوهرو دشمنا من که نمیدونم شما چجوری هستین اما پسر عمم خیییلی شدیده تمام ذهنیت من چهره اونه 

تهرانی؟

اره

منم همینطور میگم چرا هرجی بدبختیو کوفتو زهرماره میاد سراغه ما بدبخت بیچاره ها انقد استرس گرفتم اخر ...

آره والله اونم بیماری که درمان نداره

خداوندا مراقبه پسرم باش
آره والله اونم بیماری که درمان نداره

😭😭😭امروز که تاپیکای این موضوع رو زیرو رو میکردم یه نفر گفته بود حسرت به دلم مونده یه روز از خواب پاشم برم جلوی اینه ببینم این لکا رو صورتم نیستن انقد گریه کردم که نگو من با همه اقوامو خانواده همسرم قطع رابطه ام همشون با من دشمنن اینجوری بشه همشون شاد میشن میدونم

😭😭😭امروز که تاپیکای این موضوع رو زیرو رو میکردم یه نفر گفته بود حسرت به دلم مونده یه روز از خواب ...

منم اون پیامو دیدم شبا خواب ندارم حالا تو میتونی خودتو خالی کنی من گریه هم نمیتونم بکنم شوهرم همش میگه ببین کم رنگ شده دلم براش خونه

خداوندا مراقبه پسرم باش