2777
2789
عنوان

حسابداری از رشته انسانی

| مشاهده متن کامل بحث + 4065 بازدید | 30 پست
ببین اگ ب کار کردن اهمیت میدی شک نکن فرهنگیان بهترین گزینس  من دوست نداشتم برم فرهنگیان دقیقا ...

مرسی از وقتی که برای من گذاشتید❤

میدونید اصلا به فرهنگیان علاقه ندارم،احساس میکنم روحیم به وکالت میخوره،نمیدونم واقعا نمیدونم 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها یه سوال،میشه رشته مثلا حسابداری برداشت دانشگاه دولتی بعد دانشگاه آزاد هم همون سال وکالت؟یا سال بعدش؟

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
حالا ی جا دیگ استخدام شو...برای حسابدار همیشهههه کار هست اگهی های استخدام پر نیاز ب حسابداره ولییی ...

مرسی عزیزم مرسیییییییی

خب میتونی درس مورد علاقت رو بخونی ولی درکنارش حتما حرفه ای یاد بگیری برای بیکارنموندن. شنیون یا میکا ...

به نظرتون یاد گرفتن بافت مو خوبه؟یا الان دیگه کسی موهاش و نمیبافه؟نمیدونم چه دوره ای برم،خیاطی رو هم اصلا دوست ندارم 

ریاضیم افتضاحه،افتضاححح میدونید گاهی وقتا مجبوریم علاقه رو ول کنیم،علاقه من توی ایران جایی نداره بد ...

منظورم اینه بین این سه تا به چی علاقه داری 

وگرنه ک ما دخترا هممون ب هنر علاقه داریم ک تو ایران هیچی نیست براش

ببین من الان ترم آخر حسابداری ام درسای ریاضی دارش زیاده من این ترم همه درسام ریاضی داره جز عمومیا 

بعد استاداام درس میدن میرن نمیشینه قشنگ توضیح بده خودت باید بخونی و یادبگیری همرو 

بعضی استاد دلسوزم داریما ولی خیلی کم واقعا 

من خودم علاقه داشتم از همون اول ریاضیمم بد نبود 

ترم ۲-۳ بودم علاقم رفت سر همین ک باید برای کسی کار کنم کارم جای پیشرفت نداره ک بتونم برای خودم کار کنم نه برای کسی 

واقعا فقط برای مدرکش تا الان خوندم  

به نظرتون یاد گرفتن بافت مو خوبه؟یا الان دیگه کسی موهاش و نمیبافه؟نمیدونم چه دوره ای برم،خیاطی رو هم ...

از آرایشگران باید بپرسی . هرسری یه چیز توی بورسه . ناخن و تتو و کارای پوستی الان خیلی مشتری دارن. ولی بنظر من بهترین گزینه رنگ و مش هست . بخصوص دم عید کلی مشتری داره. سعی کن حرفه ای یاد بگیری

منظورم اینه بین این سه تا به چی علاقه داری  وگرنه ک ما دخترا هممون ب هنر علاقه داریم ک تو ایرا ...

واییی دقیقا همین آدم و عصبی میکنه،اینکه تا آخر عمرت زیر دست هستی و منت دیگران و داری

من خودم از بین این ۳ تا به وکالت علاقه دارم ولی خب شرایط زندگیم جوری نیست که بتونم سالها بشینم و بخونم برای وکالت و آزمون وکالت و دردسر های بعدش 

یه سوال،این آموزشگاه های بیرون که حسابداری درس میدن چه طورن؟از این آموزشگاه ها که مدرک هم میدن،اگه بشه یه دونه از این آموزشگاه ها برم،مدرکش و میگیرم توی دانشگاه هم وکالت و میخونم که اگه نتونستم وکالت و ادامه بدم بیام همین حسابداری 

یا اون جوری نمیشه؟؟؟

از آرایشگران باید بپرسی . هرسری یه چیز توی بورسه . ناخن و تتو و کارای پوستی الان خیلی مشتری دارن. ول ...

چشم،خیلیییی ممنون،واقعت لطف بزرگی در حقم کردی❤

واییی دقیقا همین آدم و عصبی میکنه،اینکه تا آخر عمرت زیر دست هستی و منت دیگران و داری من خودم از بین ...

ببین میری سرکار ب کارت نگاه میکنن ولی برای اینکه حقوقت بیشتر باشه باید مدرک دانشگاهی داشته باشی 

زنداییم مدرک دانشگاهی نداره تو اموزشگاه یاد گرفته از حقوقش راضی نیست ولی کارش عالیه ولی میتونی کار کنی با همون مدرک اموزشگاه 

ببین میری سرکار ب کارت نگاه میکنن ولی برای اینکه حقوقت بیشتر باشه باید مدرک دانشگاهی داشته باشی  ...

خب منکه معلومه قراره برم پیش فامیلمون،از همین آموزشگاه ها میگیرم دیگه خداروشکر بازم،ببخشید زندایی چقدر طول کشید تا یاد بگیره؟و اینکه جقدر هزینه کرد؟

خب منکه معلومه قراره برم پیش فامیلمون،از همین آموزشگاه ها میگیرم دیگه خداروشکر بازم،ببخشید زندایی چق ...

راستش اونموقعی ک با داییم نامزد کرد بلد بود اطلاع دقیقی ندارم ازین 

راستش اونموقعی ک با داییم نامزد کرد بلد بود اطلاع دقیقی ندارم ازین 

ممنون ارت❤

ایشاالله که منم آیندم درست بشه و از زیر دین و منت دیگران در بیام