2777
2789
عنوان

حسابداری از رشته انسانی

4065 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها،واقعا این چند وقت این سوال فکرم و مشغول کرده

به نطر شما از انسانی برم حسابداری،روانشناسی یا حقوق 

ببینید بچه ها واقعا خواهرانه کمک میخوام ازتون،من برای حسابداری اگه بخونم میتونم برم شرکت یکی از اقوام نزدیکم کار کنم که خب عملا زندگیم تامین میشه،ولی میرم زیر دست اونا،مستقل نیستم و خب کاملاااا زندگیم تحت اختیار اونا میشه،البته که اونا اوضاع مالی فوق العاده فوق العاده خوبی دارن و خب زندگیم تامینه دیگه به قولی

برای حقوق هم که خب وکالت یک رشته خوبه از نظر من،که از شخصی های بسیارش شنیدم و از سختی هاش میترسم،میترسم کنکور قبول نشم،یا آزمون وکالت نتونم از پیش بر بیام و بعد پشیمون بشم که چرا حسابداری برنداشتم

روانشناسی هم کهخب به دیگران کمک میکنم و کلا حس عشق داره دیگه ولی الان کار براش نیست،و جامعه پررهههههههه روانشناس زرده 

خواهش میکنم خواهرانه کمکم کنید من واقعا موندم

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

بچه ها علاقه خودم به تاریخ و ادبیات فارسیه که خب نمیتونی شغلی براشون داشته باشم،مگر اینکه در آینده اون قدر پول دار بشم که در ۵۰ یا ۶۰ سالگی برم دنبال علایقم،دبیری هم دوست ندارم.

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها کسی نیست واقعا؟؟😐😐

علاقه ای اخه به فرهنگیان ندارم و اصلا زندگی روتین و سر و کله زدن با بچه ها رو دوست ندارم،اصلااااا

حسابداری برو و دوره های آزاد حسابداری رو هم بگذرون نهایتش اگر پیش فامیلتون هم نرفتی واسه کار برو اداره کاریابی فرم پرکن برات کار پیدامیکنن. ولی خب روانشناسی و حقوق دیگه کاری نمیتونی پیدا کنی. در کنار درس خوندن سعی کن یه حرفه یا هنر هم یاد بگیری اون بیشتر به کارت میاد

هرچی بهش علاقه داری 

ببین حسابداری باید ریاضیت عالی باشه وگرنه نمره هات افت میکنه 

حقوق هر کتابش ۵۰۰-۶۰۰ صفحس همرم باید بخونی 

روانشناسی ام واقعا سخته 

همشون سختن باید علاقه داشته باشی ادامه بدی 

مثلا ترم ۳-۴ ول نکنی بدون نتیجه 

دیدم ک میگم 

دوستم حقوق قبول شد ترم ۳ ول کرد واقعا سنگین بود علاقه ام نداشت خب 

ببین ب کدوم علاقه داری 

اگر نمیتونی بعد گرفتن مدرک روانشناسی مطب بزنی برو حسابداری

دیر میشه اخه،اگه حسابداری بردارم،میتونم در کنارش توی شرکت این فامیلمون هم کار کنم و خب یه جورایی از زیر دینشون در بیام که دارن خرج زندگیمون و میدن،ولی من علاقه ای به حسابداری ندارم،اما هر طور که نگاه میکنم تنها راه نجاتمه ولی بعدش تا آخر عمرم به یکی دیگه وصلم 

حسابداری برو و دوره های آزاد حسابداری رو هم بگذرون نهایتش اگر پیش فامیلتون هم نرفتی واسه کار برو ادا ...

میدونه احساس میکنم به تاریخ علاقه دارم،ولی واقعا فکرتون هوشمندانه بود،ممنونم ازتون،به نظرتون چه حرفه ای برم؟بافت مو خوبه؟؟؟؟مثلا برم بافت مو از آرایشگاه ها یاد بگیرم؟؟؟

ببین اگ ب کار کردن اهمیت میدی شک نکن فرهنگیان بهترین گزینس 

من دوست نداشتم برم فرهنگیان دقیقا مثل تو بدم میومد الان پشیمونم 

بهرحال هر رشته ای بری تو دانشگاه منزجر میشی ازش چ بهتر ک ی رشته ی اینده دار بری 

روانشناسی و حقوق هر دوتا روحیه ی خاص خودشو میخاد مطمئن باش اگ روحیه کار تو این رشته هارو داشته باشی عاشقشون هستی ن اینک صرفا آپشن باشن برات 

حسابداری همیشه براش کار هست میتونی بعدا استخدام بانک شی با خیلی جاهای دگ ولی سختیش خیلی زیاده 

فرهنگیان از همون اول حقوق داری جزو سابقه کارته ساعت کاریش کمه شغل سبکیه سه ماه هم ک تعطیلی 

هرچی بهش علاقه داری  ببین حسابداری باید ریاضیت عالی باشه وگرنه نمره هات افت میکنه  حقوق ...

ریاضیم افتضاحه،افتضاححح

میدونید گاهی وقتا مجبوریم علاقه رو ول کنیم،علاقه من توی ایران جایی نداره بدبختانه

میدونه احساس میکنم به تاریخ علاقه دارم،ولی واقعا فکرتون هوشمندانه بود،ممنونم ازتون،به نظرتون چه حرفه ...

خب میتونی درس مورد علاقت رو بخونی ولی درکنارش حتما حرفه ای یاد بگیری برای بیکارنموندن. شنیون یا میکاپ و همینطور رنگ و مش. یا خیاطی رک بصورت حرفه ای یاد بگیری

دیر میشه اخه،اگه حسابداری بردارم،میتونم در کنارش توی شرکت این فامیلمون هم کار کنم و خب یه جورایی از ...

حالا ی جا دیگ استخدام شو...برای حسابدار همیشهههه کار هست اگهی های استخدام پر نیاز ب حسابداره

ولییی

اگ کلا دوس نداری حسابداری و اصلا سمتش نرو رشته ایه ک سخت میگذره

علاقت بیشتر ب کدومه برو سمت همون

اگر ادمی باشه ک همسوی رشتت دوره و کلاس بری،کتاب بخونی،هررررچی بخونی بیکار نمیمونی مخصوصا این قضیه درباره ۳ رشته ای ک گفتی خیلی صدق میکنه