2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میل نمیکنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

البته چون میدونم فردا دیر بیدار میشم و همسرمم پنج شنبه هازودتر میاد خونه 

الان دارم آشپزی میکنم

فعلا مرغشو گذاشتم آبپز شه 

نمیدونم کشمش پلو شه یا دمپخت

دوروزه لپه خیس کردم اگ خدا بخاد ب سامون برسن قیمشون کنم😂

اینقدررر هوس کردم اتفاقااا

چون سیب زمینی نداشتم امشب درست نکردم برای فردا

وگرنه تصمیمم قیمه بود

دوروزه لپه خیس کردم اگ خدا بخاد ب سامون برسن قیمشون کنم😂

بونکردن ...منم مثل توهم ....دهم شهریور عدس خیس کرده بودم سوپ درست کنم  کذاشتمشون زیرکابینت یادم رف حالا دنبال بود بودم ازکجا بود میاد

کشمش😍 البالو پلو هم خوبه ها  من فردا احتمالا لازانیا بذارم

میشه منم بیام خونتون توورووووخدا😭😭😭

آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم  بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )
کشمش پلو چجوریه

من سینه مرغمو با پیازو نمک و زردچوبه میذارم خوب ابپز بشه که بوی بدش از بین بره وقتی پخت ریش ریش میکنم 

بعد یه پیازو ریز ریز خورد میکنم و حسابی با روغن زیاد میذارم سرخ سرخ شه 

بعد به پیازم زردچوبه میزنم و مرغای ریش شده رو اضافه میکنم 

کلی بهش زعفرون میزنم و کشمشمو که از قبل گذاشتم یه ساعتی خیس بخوره بهش اضافه میکنم  و خوب تفت میدم که کشمششم نرم شه 

بعد لا به لای برنج موادمو میریزم و دوباره رو هر لایه برنجم زعفرون میزنم 

و میذارم خوب دم بکشه 

این سبک منه