من سینه مرغمو با پیازو نمک و زردچوبه میذارم خوب ابپز بشه که بوی بدش از بین بره وقتی پخت ریش ریش میکنم
بعد یه پیازو ریز ریز خورد میکنم و حسابی با روغن زیاد میذارم سرخ سرخ شه
بعد به پیازم زردچوبه میزنم و مرغای ریش شده رو اضافه میکنم
کلی بهش زعفرون میزنم و کشمشمو که از قبل گذاشتم یه ساعتی خیس بخوره بهش اضافه میکنم و خوب تفت میدم که کشمششم نرم شه
بعد لا به لای برنج موادمو میریزم و دوباره رو هر لایه برنجم زعفرون میزنم
و میذارم خوب دم بکشه
این سبک منه