2777
2789
عنوان

اسم دخترمو چی بزارم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 105 پست
منم اسم ملورین خیلی دوست دارم همیشه دلم میخواست یه دختر داشتم اسمشو بزارم ملورین ،ولی تلفظش سخته،بخو ...

اره دقیقا منم بخاطر همین دودلم وگرنه درکل قشنگه و معنای خوبی داره

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی زنی که روی چونش خال داره..فکر نمیکنم زشت باشه

اسم قشنگیه ، و معانی دیگه هم داره

بنا بر آنچه در لغت نامه ی دهخدا آمده است، شیما در زبان های مختلف، معانی متفاوتی به شرح زیر دارد:در کردی به معنای دخترانهدر عربی به معنای زن خالدار(نشان دار)در ژاپنی به معنی جزیره(زمینی که با آب یا چیزهای دیگر احاطه شده است) - نام برخی از مکان ها در ژاپن(نظیر شهرهای هیروشیما و فوکوشیما)در یونان باستان به معنی مادر روح خورشیددر آمریکایی نامی غیر رایج به معنی مادر

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
کاملا موافق هستم...اما بعضی اسم ها قدیمی نمیشه و همیشه طراوت داره...بنظرم حمیرا..تهمینه..کتایون از ا ...

این نظر توعه عزیزم. حالا من نمیگم پارمیدا و آرشیدا و ازاینجور اسمهای امروزی بذار ولی حداقل دیگه از دوره مادربزرگامون اسم انتخاب نکن. مثلا بذار پرنیان، ترانه، رها، سارا...ایناهم خیلی جدید نیستن ولی تواین دوره هم قابل پسندن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

🤪اینقد داغونه یعنی؟؟!

بلی

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
اسم قشنگیه ، و معانی دیگه هم داره بنا بر آنچه در لغت نامه ی دهخدا آمده است، شیما در زبان های مختلف ...

واقعا به انگلیسی میشه مادر؟😐چون امریکا زبانش انگلیسیه دیگه. فکر کنم منبعتثن اشتباهه. بعد جزیره معنی قشنگیه واقعا؟🙄

واقعا به انگلیسی میشه مادر؟😐چون امریکا زبانش انگلیسیه دیگه. فکر کنم منبعتثن اشتباهه. بعد جزیره معنی ...

من دقیق نمیدونم..اما مثلا همین راحیل که من پسندیدم..معادل ریچل در انگلیسی هست..احتمالا..شیما با یه تلفظ دیگه معنی مادر میده...در کل اسم بدی نیست...اگه معنی جزیزه هم بده زیباست..به معنی رها از همه چیز و احاطه شده در پاکی آبها