2777
2789
عنوان

اسم دخترمو چی بزارم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 105 پست
کسی چیز دیگه به ذهنش نمیرسه...بنظرم بجا شهرزاد..شه زاد بزارم چطوره؟تلفظش هم راحتتره..و شه دخت؟؟

شادان خیلی شیکه شهرزاد بهتر از شهزاده

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم باردارم اسم پسرم بنیامین موندم دخترمو چی بذارم هرچند تشابه اسمی زیاد برام مهم نیس

سلین 

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین

تبسم..ترنم

ما چون دو دریچه روبروی هم..آگاه ز هر بگو مگوی هم....هر روز سلام و پرسش و خنده...هر روز قرار روز آینده..اکنون دل من شکسته و خسته اس...چون یکی از این دریچه ها بسته اس...نه مهر فزون نه ماه جادو کرد..نفرین به سفر که هرچه کرد او کرد.....
واقعا به انگلیسی میشه مادر؟😐چون امریکا زبانش انگلیسیه دیگه. فکر کنم منبعتثن اشتباهه. بعد جزیره معنی ...

خیر، اگه دقیق بخونید متوجه میشید که نوشته در آمریکا نامی غیر رایج به معنی مادر ، نگفته در زبان انگلیسی ( در آمریکا زبان های دیگه هم هست ولی زبان رسمیشه و  بیشترین صحبت کننده رو داره ولی به این معنی نیست که هیچ زبان دیگه ای وجود نداره و به این که غیر رایج هم هست اشاره شده 

و این که من نگفتم معنیش قشنگه، نوشتم اسم قشنگیه

جزیره هم قشنگه ، همونجور که خیلیا اسم بچشون رو ساحل در، برکه و ... میذارن ، بستگی داره به سلیقه ی فرد

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
اسم دختر از س هم بگید  نظرتون در مورد ثمر،ثمین،سلما ، سانیا سوگند، عارفه چیه ؟

ستاره، سارا، سارینا ، سمن دخت ، ساناز ،  مهسان، آرمیتا ، ترنج ، ماهنیا، دریا  ، فاطمه ، زهرا ، مهدخت ، تهمینه، بَهمنا ، شهرزاد 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
ستاره، سارا، سارینا ، سمن دخت ، ساناز ،  مهسان، آرمیتا ، ترنج ، ماهنیا، دریا  ، فاطمه ، زه ...

ممنون عزیزم

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.