سلام بچه ها..۲۴ هفته باردارم.پسرم اسمش شهریار هست..و فامیلش با ش شروع میشه..برای اسم دختر موندم چی بزارم..لطفا همفکری بدید..فقط یه اسم قشنگ میخوام..مهم نیست با چه حرفی شروع بشه.ممنونم
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
خودم اسم مه سیما حمیرا و راحیل برام جالب اومد.اما اطرافیان میگن اگه با حرف ش شروع بشه بهتره
ببخشید ولی بنظرم اسم بچت و به روز انتخاب کن. هردوره ای اسمهای زمان خودش و میطلبه. مثلا زمان مادرهای ما کبری اسم قشنگی بود. اما تو دوره ما بین دوستام هرکی اسمش کبری بود خجالت میکشید؛ دوتاشونم اسماشون و عوض کردن. اسم حمیرا واسه این دوره اصلا اسم مناسبی نیست
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃