2777
2789
عنوان

اسم دخترمو چی بزارم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 105 پست

اناشید هم قشنگه

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هراسمی که خوشت اومد بذار مهم نیست بهم میان یا نه مثنوی معنوی که نمیخای بسرایی😑

فعلا که دوستان نسبت به حمیرا که من خوشم اومده..واکنش مثبتی نشون ندادن..حمیرا به این زیبایی...چون قدیمی هست استقبال نمیکنید؟؟

نظر همسرم هم به ملورین هست پسرم پنج سالشه نمیتونه اسمشو بگه😆میگه مرورین

منم اسم ملورین خیلی دوست دارم همیشه دلم میخواست یه دختر داشتم اسمشو بزارم ملورین ،ولی تلفظش سخته،بخوای سریع  بگی حرف ل و حرف ر،خوب تلفظ نمیشه 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

فعلا که دوستان نسبت به حمیرا که من خوشم اومده..واکنش مثبتی نشون ندادن..حمیرا به این ز ...

منکه همش خواننده حمیرا میاد جلو چشمم با موهای فر و پریشون

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭
خودم اسم مه سیما حمیرا و راحیل برام جالب اومد.اما اطرافیان میگن اگه با حرف ش شروع بشه بهتره

ببخشید ولی بنظرم اسم بچت و به روز انتخاب کن. هردوره ای اسمهای زمان خودش و میطلبه. مثلا زمان مادرهای ما کبری اسم قشنگی بود. اما تو دوره ما بین دوستام هرکی اسمش کبری بود خجالت میکشید؛ دوتاشونم اسماشون و عوض کردن. اسم حمیرا واسه این دوره اصلا اسم مناسبی نیست

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

فعلا که دوستان نسبت به حمیرا که من خوشم اومده..واکنش مثبتی نشون ندادن..حمیرا به این ز ...

ب خاطر اون طفلی نذار، فردا میره مدرسه اسم بقیه رو میشنوه ناراحت میشه

ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده
ببخشید ولی بنظرم اسم بچت و به روز انتخاب کن. هردوره ای اسمهای زمان خودش و میطلبه. مثلا زمان مادرهای ...

کاملا موافق هستم...اما بعضی اسم ها قدیمی نمیشه و همیشه طراوت داره...بنظرم حمیرا..تهمینه..کتایون از این دست اسم ها هستن..

انشاا.. به زودی زود دامنت سبز بشه..الهی آمین

ممنون گلم 

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃