2777
2789
سه تا سقط داشتم همه همینجوری آزمایش مثبت میشه قبل از پری موقعه پری خونریزی میکنم و بچه سقط میشه

وقتی ۱۸شهربور پری شدی.چطوری این زودی ازمایش دادی؟تو ک ب موعد بعدیت چن روز مونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا سقط داشتم همه همینجوری آزمایش مثبت میشه قبل از پری موقعه پری خونریزی میکنم و بچه سقط میشه

حتما بارداری شیمیاییه بچه نمیشه.برو پیگیر باش.یا میگن مولار ی همچین چیزی.ی ازمایش ژنتیک هم بده

سلام دیشب کم بود از صبح زیاد تر شده رفتم دکتر گفت باید بری سونوگرافی جا رفتم باز نبودن مجبورم تا شنب ...

گلم میشه الان قشنگ برام توضیح بدی که باید کی وریود بشی آخه گفتی قبل اینکه پریود بشی فهمیدی بارداری . خب گلم اگه قبل پریودته برای لانه گزینیه

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
گلم میشه الان قشنگ برام توضیح بدی که باید کی وریود بشی آخه گفتی قبل اینکه پریود بشی فهمیدی بارداری . ...

من باید ۱۸ مهر پریود میشدم

لانه گزینی نیست چون لخته میاد ازم اون دوتا هم که سقط کردم همینجور بود قبل از پری آزمایش مثبت میشه وقتی نزدیک تاریخ پری میشه خونریزی میکنم و سقط میشه

من باید ۱۸ مهر پریود میشدم لانه گزینی نیست چون لخته میاد ازم اون دوتا هم که سقط کردم همینجور بود قب ...

خب گلم هنوز که به موعدت مونده گلم ناامید نباش . ان شاءالله که سقط نمیشه 

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿