2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من یکساله دارم ولی خیلی اذیت میشم.شما چیکار کردین؟

از اون موقع ۷ ماه گذشته ... الان بهترم 

وزنمو کم کردم.. بخاطر بارداری وزنم رفته بود بالا 

روغن کوهان شتر زدم کف پام .. 

این دو تا خیلی بهم کمک کرد.

البته هنوز خارپاشنه ام از بین نرفته و اذیت داره 

ولی التهاب کف پام خیلی خوب شده 

از اون موقع ۷ ماه گذشته ... الان بهترم  وزنمو کم کردم.. بخاطر بارداری وزنم رفته بود بالا  ...

خدا رو شکر بهتری.من تو عکس خار پاشنه ندارم ولی درد زیاد دادم دکتر گفت التهاب فاشیای پا هستش.شما از،کجا متوجه شدی که التهابت از بین رفته؟ و اینکه شما تووعکس خار داشتین؟راستی من کورتون هم تزریق کردم ولی بدتر شده بود

خدا رو شکر بهتری.من تو عکس خار پاشنه ندارم ولی درد زیاد دادم دکتر گفت التهاب فاشیای پا هستش.شما از،ک ...

اره برا من تو عکس نشون داد که خارپاشنه دلرم. که هنوزم نرفته 

هردوتا پام التهاب فاشیا داشت

التهاب پام باعث ایجاد خار پاشنه تو یکی از پاهام شده

چون دیگه دردهای سابق رو تو راه رفتن ندارم فک میکنم که التهابم رفته یا حداقل خیلی کم شده ( البته نرفتم دکتر) 

اگه این اواخر وزن زیاد کردی حتما کم کن 

از روغن کوهان شتر استفاده کن برای التهاب پای من معجزه بود. از یه عطاری مطمین اصلشو بخر. کارخونه ای نباشه 

و اینکه کف پاهاتو ماساژ بده حسابی 

منم کلی داروی ضد التهاب خورده بودم بی فایده بوده 

خدا رو شکر بهتری.من تو عکس خار پاشنه ندارم ولی درد زیاد دادم دکتر گفت التهاب فاشیای پا هستش.شما از،ک ...

کورتون زدی بدتر شد؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم،یا مهدی ادرکنی❤️عضو گروه قرمز❤️وزن هدف۷۰

بله من ۲سالی هست درگیرخارپاشنه شدم.التهاب فاشیای کف پا.خیلی درد بدی داره.حتی کورتون تزریق کردم.قرصهای ضد التهاب وهمچنین فیزیوتراپی شاک ویو انجام دادم هیچ فایده ای نداشته .واقعا اذیتم .ومیتونم بگم اکثر راه‌هایی ک دیگران بهم پشنهاد دادن انجام دادم. ولی متاسفانه جواب نگرفتم