2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدومو قبول ندارم

من چهار مین کنکورم امسال تا به حال مشاور نداشتم خودم میخوندم اما میخام امسال یک مشاور بگیرم که خوب باشه دو سال این موسسه سیب ترش تو کانالشون عضوم تعداد کسانی که قبولی داشتن زیاد بوده 

سردرگمم تا فردا باید یک مشاور خوب پیدا کنم شروع کنم به خوندن 

خودت میتونی بهترین مشاور خودت باشی

اره درسته اما من خودم دو سال خوندم چیشد هیچی 

درسته بعضیا بدوم مشاور قبول شدن اما من نمیخام امسال هم بدون مشاور پیش برم

یکی باشه وقتی حوصله ندارم پیگیری کنه انگیزه بده برنامه خوب بده کند خوانی امو به مرور درست کنه من بدون مشاور نوسانی درس میخونم اگه مشاور بگیرم پیوسته میخونم ازم آزمون میگیره م

دوستان ب نطرتون چ كتاب هايي تستى  واس كنكور انسانى خوبع ؟؟

راستى گفتن دروس هاى عممومى حذفه و كنكور دو مرحله اي شدع 

يكى بگه دروس هاى عمومى دقيق شامل چيا هستن ك در كنكور حذف شده ؟؟

نميدونم ولي اينو ميدونم  گرفتن بعضي از مشاورا فقط پولتو ريختى سطل اشغال واس هر چيزي ز ...

بله درست میگی برا همین این نظرسنجی رو نوشتم ببینم اکثر دوستان نظرشون راجب مشاور چیه خیلی استرس دارم نمیخام با آزمون خطا مشاور پیدا کنم

بیشتر این سیب ترش خوشم اومد مشاوراشم دانشجو پزشکی ان راه منی که میخام شروع کنم رفتن موفق شدن 

بله درست میگی برا همین این نظرسنجی رو نوشتم ببینم اکثر دوستان نظرشون راجب مشاور چیه خیلی استرس دارم ...

اهاا خوبه پس اگه تجربشو از كسي دريافت كردى ميتونى اعتماد كنى 

موفق بشي عزيزم

ببین نمیدونم برای تجربی ولی انسانی سیب ترش دختر داییم 2 ماه پیش گرفت افتضااااااح بود افتضاح. برنامه ش اینجوری بود که درس 1 اقتصاد. دیگه نمیگفت چه غلطی بکنی اصلا و چی رو بخونی و چیکار کنی. خیلیم سنگین برای کسی که از صفر شروع کردوه بود و سقف ساعتش 2 ساعت بود به اندازه ی 12 ساعت برنامه داده بود!!!