2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم ولی سخته خیلی    چه جوری از چی شروع کنم

از عشق دادن به خودت شروع کن ،من کاملا میفهمم احساست رو تجربه داشتم ،زمان میگذره و آروم تر میشی ،سعی نکن فراموش کنی چون هیچوقت فراموش نمیشه ولی به مرحله ی رهایی میرسی اگه روی خودت کار کنی و اتصال به خدا

از عشق دادن به خودت شروع کن ،من کاملا میفهمم احساست رو تجربه داشتم ،زمان میگذره و آروم تر میشی ،سعی ...

انگار تو دلم بار سنگین گذاشتن همش میگم چرا و دوباره گریه و بعض.آخه چه جوری به خودم عشق بدم وقتی دلم پیش کس دیگست اینحاش رو هضم نمیکنم 

انگار تو دلم بار سنگین گذاشتن همش میگم چرا و دوباره گریه و بعض.آخه چه جوری به خودم عشق بدم وقتی دلم ...

خیلی سخته و شاید چندماه زمان ببره تا بتونی خودتو دوسداشته باشی،اگه از روانشناس خوب بتونی کمک بگیری خیلی راحت تر میگذره

یعنی بزار گریه کنی ،نگو باید همین الان خوب شم همه چی خوب شه باید صبور باشی،میتونی یه کلاس ثبت نام کن ...

عزیزم من کارمند دولتم تا میام خونه 4میشه.بعدشم نهار و استراحت بعد هم شب میشه و دوباره صبح اداره.ولی تو تمام تایمایی که خونه ام هر کاری میکنم تمرکز ندارم فقط بغض دارم من دور و برم پر هستن خواهر زاده و برادر زاده و ..خواهر برادر همیشه خونمون میان و میرن و مامان و بابام خوبن .میخام بگم بازم بغض دارم