2777
2789
لکه بینی و خونریزی هم داشتی شما که متوجه بشی من تو ۴هفته رفتم سومو دکتر گفت یا خ کوچیکه یا خارج ررحم ...

من خونریزی داشتم و درد وحشتناک بعد ی هفته تشخیص دادن لولم ترکیده

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوش واژینال چیه

شستشوی داخلی

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
من خونریزی داشتم و درد وحشتناک بعد ی هفته تشخیص دادن لولم ترکیده

دردت بیشتر کدوم قسمت بود ؟من پهلوی راستم دردش میکشهدبه واژنم بعد اونجا تیر میکشه

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
دردت بیشتر کدوم قسمت بود ؟من پهلوی راستم دردش میکشهدبه واژنم بعد اونجا تیر میکشه

دردم طوری بود ک نمیتونستم صاف وایسم دولا بودم چندروز  ناحیه راست پایین شکمم

لکه بینی و خونریزی هم داشتی شما که متوجه بشی من تو ۴هفته رفتم سومو دکتر گفت یا خ کوچیکه یا خارج ررحم ...

بارداری اولم فقط لکه بنی داشتم تا رفتم سونو تشخیص داد با اینک کوچیک بود چونو سونوگرافیم واقعااا ماهر بود و اینا علامت دیگم بتام هر از دو روز دو برابر نمیشد 

بارداری بعدیم عدد بتام خوب بالا میرفت ن درد داستم ن خونریزی ن هیچ چیز دیگ خودم گفتم زود برم سونو خیالم راحت بشه وقتی رفتم گفت زوده مشخص نیس نگران نباش چیز خاصی نیست اما همون روز رفتم یه سونوگرافی که خیلی معروف بود گفت خارج رحمه باز اما هییییچ علامتی نداشتم گاهی وقتا توی هردو بارداریم پهلو درد داشتم اما دردش خیییلی نا چیز بود گفتم شاید بخاطر بارداریه

من الان باردارم خارج از رحم ولی خدا رو شکر بتام داره میاد پایین 😔😔😔😔

عزیزززززم بچه هم داری؟ درکت میکنم سخته فقط دائم بتا بده متو تروکساتم زدی یا خودب خود داره میاد پایین؟

بارداری بعدیم عدد بتام خوب بالا میرفت ن درد داستم ن خونریزی ن هیچ چیز دیگ خودم گفتم زود برم سونو خیا ...

وای  

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
بتات چطوره ببین بتا باید هر از دو یا سه روز دو برابر میشه ،مثلا امروز اگر ۱۰۰ هست  دو روز اینده ...

بتام ۲مهر بالای۵۰ بود ۶مهر بالای۵۰۰