2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ب نظرم بتات خوبه ،سونو واژینال سعی کن جای خوب بری همه کسی نمیتونه خارج رحمو تشخیص بده

خوب شما میگی بتات خوب میرفت بالا. اره جای خوبیه یه ساعت دیگه نوبت دارم برام دعا کن

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
ایشالا ک داخل رحمه شاید زود رفتییی 

اره دکتر گفت یا خ کوچیکه یا خارج. ۴هفته بودم که رفتم

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
امروز باید بتات نزدیک به ۲۰۰۰ باشه حتما هم بتا تیتر چک کن هم سونو برو جای خوب ،راستی واسه من با سونو ...

اره منم امروز سونو واژینال دارم

ولی شکر خدا دو بارش درد وحشتناک نچیدم سختی کشیدم زیییاااد اما درد نه فقط حدود ۱۰ روز خونریزی داشتم م ...

خونریزی بار دومم بعد از زدن امپول شروع شد حدود ۱۰ روز بعد زدن امپول

خونریزی بار دومم بعد از زدن امپول شروع شد حدود ۱۰ روز بعد زدن امپول

آهامن الان درد سمت واژنم داره شدید میشه  سمت راستم هست بیشتر

آهامن الان درد سمت واژنم داره شدید میشه   سمت راستم هست بیشتر

ببین درد واژن اینا توی بارداری طبیعی هم هست ولی اگ شدید باش نکران کنندس در هر صورت خارج رحمی خیلییی خطرناکه واس مادر ،اگر میدونی سونو امروز تشخیص نداد یه جای دیگم برو سونو گرافی همین امروز یا فردا

ببین درد واژن اینا توی بارداری طبیعی هم هست ولی اگ شدید باش نکران کنندس در هر صورت خارج رحمی خیلییی ...

باشه عزیزم مرسی