2777
2789
عنوان

ضبط تماس کی بلده لطفا

139 بازدید | 26 پست

سلام هرکی بلده با چه برنامه ایی تماس های یک فرد دیگه رو تو گوشی خودش ضبط کنم بگه لطفا خواهشا 

چند برنامه امتحان کردم کار نمیکردن کسی هست بلد باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی گوشیها خودشون این امکان و دارن

ولی خیلی از گوشیها برنامه ضبط تماس و ساپورت نمیکنن یعنی نمیشه نصب کرد

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

میشه لطفا بیشتر توضیح بذی

روت به قابلیتی میگن که شما دسترسی به فایل های سیستمی گوشی رو داری و میتونی فیـلتر و موانعی که گوشی مانع ضبط تماس میشه رو از بین ببری، برای روت شدن اگه خودتون بلد نیستید بیرون ببرید ولی ترجیحا گوشی قدیمی رو روت کنید چون روت گوشی آسیب پذیری رو بیشتر میکنه منم گوشی قدیمیم رو اینجوری کردم...

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

گوشی a20 هست از کجا بدونم دارع یا نه.اخه نمیخام طرف بفهمه گوشیشو ضبط میکنم

خب گوشیا ندارن این قابلیتو گفتم بخاطر نقض حریم خصوصی این قابلیت رو خودشون بردن و حتی فیلـتر گذاشتن انجام نشه، باید گوشیو روت بکنید و با برنامه اینکارو بکنید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

روت به قابلیتی میگن که شما دسترسی به فایل های سیستمی گوشی رو داری و میتونی فیـلتر و موانعی که گوشی م ...

الان چیکار کنم من؟نمیتونم ببرم بیرون چون طرف متوجه میشه نمیخام بفهمه