2777
2789
عنوان

میشه بیاید بگید تستم مثبته یانه

494 بازدید | 44 پست

سلام اصلا نمیخوام الکی امیدوار بشم سه روز مونده به پریودم همینجوری گفتم بیبی بزنم منفی بشه منتظر پری نمونم بخوره تو ذوقم الان عکس بیبی چکمو میزارم ممکنه چون قبل پری هستم اشتباه نشون بده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستش اینه ک اگ از موعدت گذش بی بی بزنی

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

الهی خدا ب حق ۵تن این ماه منو حامله نکنه تو دلیه منو بده به تو..من یه بچه دارم یکی ام ماه قبل سقط کردم...الان دارم از ازمایش میام مشکوکم‌‌‌..هر کی تاپیکمو دید یه صلوات بفرسته ب همین نیت

این که مشخصه مثبته 😍

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

مثبته این

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️