2777
2789
عنوان

میشه بیاید بگید تستم مثبته یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 44 پست
تقریبا سه ماهه اقدامم خیلی عقب مینداختم الانم از دیروز تاحالا یه کم زیر دلم حالتای پریودی دارم بعضی ...

حساس شدن سینه هم داری؟ بزار یک روز بگذره از موعدت تست بزن و برو ازمایش تیتر بتا بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس شدن سینه هم داری؟ بزار یک روز بگذره از موعدت تست بزن و برو ازمایش تیتر بتا بده 

نه هیچ علایمی ندارم فقط دوروزه زیردلم انگار میخوام پریود بشم اما خیلی خفیف یهو میگیره

خداکنه باشه حتما عزیزم😍

مطمئن باش مثبته. ربطی به سه روز مونده تا موعد نداره که عزیزم. وقتی مثبت شده یعنی مثبته دیگه. دلتو خوش کن که نی نی اومده تو دلت😉😍 اگه منفی شده بود باید چند روز دیگه دوباره بیبی میزدی ولی این واضح هست که مثبته

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
نه هیچ علایمی ندارم فقط دوروزه زیردلم انگار میخوام پریود بشم اما خیلی خفیف یهو میگیره

منم اینجوری بودم ماه اول اقدام بودم و کلا یکبار رابطه داشتیم و اصلا فکرشم نمیکردم با یکیار یشه روز پریودم که شد حس میکردم دارم پریود میشم دقیقا عین حالت های پریودی من سینه هامم حساس شده یودن سه روز کع گذشت تست زدم مثبت یود و فرداش رفتم ازمایش بتا که خداروسکر باردار بودم الانم ۳ ماهم هست امیدوارم مثبت باشه و حضورش به پررنگی همین تستت باشه 

منم اینجوری بودم ماه اول اقدام بودم و کلا یکبار رابطه داشتیم و اصلا فکرشم نمیکردم با یکیار یشه روز پ ...

ممنونم بابت دل مهربونت عزیزم امیدوارم کوچولوت همیشه صحیح وسالم باشه🙏🏻😍