2777
2789
عنوان

دخترا اتقاقا همه چیز به قیافست

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 147 پست

پسرا اصلا فرق نچرال و عملی نمی‌فهمن تو این چیزا کاملا خنگن فقط اگر طرف لبش اندازه شتر باشه فکر میکنن ژل زده

اونا مگ سردرمیارن از فیلر و بوتاکس و ... 

عمل های ساده رو اصلا نمی‌فهمن میگن طرف نچراله

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نچرال هرچیزی ام خوب نیس خب فکت جلو باشه یا دماغت گنده باید عمل کنییا دندونای کجتو باید اصلاح کنی

اره دقیقا ولی جز اونا داشتن یه قیافه معمولی هم بین اینهمه پلنگ باز به چشم نمیاد یعنی تا کم کم دو سیسی ژل نداشتع باشی و یه مژه نکاشته باشی و آبروهات میکرو نباشه میگن این خوشگل نیست چون یادشون رفته قیافه طبیعی ادم چجوره

عاشقم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیست ادم نچرال همون ادمیم ک بی ارایش قشنگه هزار تا فیشیال و روتین پوستی و لیزرو بوتاکس و فیلر ریز زد ...

دقیقاااااا اینو باید قبول کنیم که شاید ۱ درصد آدما بدون این کارا زیبان ولی پسرا موجودات بسیار ظاهر بینین که اینارو متوجه نمیشن

هردو در کنار هم مهمه. حالا بسته به شخصیت طرف مقابل و جو محیط ممکنه یکی بیشتر از اون یکی تاثیر داشته ...

اره برعکسش مال اونیه ک یه پارتی چیزی داره یه خانواده اصیلی چیزی ک مورد پذیرش قرار میگیره تو جامعه

وگرنه همه ک اینارو ندارن

عاشقم❤️

اره برعکسش مال اونیه ک یه پارتی چیزی داره یه خانواده اصیلی چیزی ک مورد پذیرش قرار میگیره تو جامعهوگر ...

من به اندازه شما به جایگاه مردم در جامعه بدبین نیستم. شاید چون مثال نقض حرف شما رو هم دیدم. حالا شاید چون شما ندیدید اینجوری فکر می‌کنید.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اتفاقا من یکی رو میشناسم قیافه خیلی خوبی نداره اما خیلی خوش شانسه البته که زبون چرب و نرمی هم که دار ...

شاید بالاخره اینا هم بی تاثیر نیست ولی بازم قیافه رو مردم بیشتر میبینن 

عاشقم❤️

خیلی خیلی خیلی مهمه

به شخصه از خودم تعریف نمیکنم

خیلی جاها این ظاهر مورد توجه بوده 

اخلاق ندارم عوضش .. راه نمیام با هیچ کس! خودمم خسته شدم

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

پسرا اصلا فرق نچرال و عملی نمی‌فهمن تو این چیزا کاملا خنگن فقط اگر طرف لبش اندازه شتر باشه فکر میکنن ...

اره دقیقا منم صفحه قبل همینو نوشتم

نمیدونن همین نچرالی ک میگن کلی واسش هزینه شده وگرنه نچرال همه صورتشون مو دارع خال داره لک داره جای جوش داره خط داره کسی ک اینارو ندارع جز بحث ژنتیک ک عده کمین خوش شانسن بقیه صد درصد کارای پوستی انجام دادن ک اونطور شدن

عاشقم❤️

خیلی خیلی خیلی مهمهبه شخصه از خودم تعریف نمیکنمخیلی جاها این ظاهر مورد توجه بوده اخلاق ندارم عوضش .. ...

مهم همینه قیافه رو داری😂 البته اخلاقم مهمه ولی درست شدنیه قیافه رو ادم نمیتونه ولی تغییر بده

عاشقم❤️