2777
2789
عنوان

میشه بیاید بگید تستم مثبته یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه چون هنوز موعدم نیست اشتباه نشون بده یعنی؟

روز موعودت برو آزمایش 

۹۹ درصد بارداری 

ایشالا به سلامتی 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

مبارکه عزیزم.

چند وقت اقدام بودی؟

علایم نداری اصلا؟

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
ممکنه چون هنوز موعدم نیست اشتباه نشون بده یعنی؟

احتمالش کمه چون اونجوری باید کمرنگ و هاله دار میشددد

ازامایش دادی خبرشو ب ماهام بده😍😍😍

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰

دوره هام ۲۹ روزس سه روز مونده بود چون از وقتی اقدامم هی عقب مینداختم ذوق میکردم گفتم بزار جلوجلو بزنم میخواد منفی بشه نخوره تو ذوقم الان بازم میترسم الکی امیدواربشم