2777
2789
عنوان

هفته ۳۳بارداری ام شکمم کوچیکه میگن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 43 پست

برو سونو عزیزم 

به من سونو گفت بچه ات تا دنیا بیاد 3200 میشه 

دکترم میگفت 3 کیلویه حالا تا زایمانت نزدیک 3500 میشه.. همه اش دغدغه وزنشو داشتم 39 هفته دنیا اومد وزنش 3700 بود 

من بستنی، لیدی میل، دلستر، آجیل، معجون وشیرموز زیاد خوردم 3 هفته ی آخرو.. 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
اخی عزیزم اخه دکترم بهم گفته ۳۶هفته باز میکنه ولی چند روزه من درد دارم مثل درد پریود یکم بیشتر  ...

اره از نظر خودمم الکی باز کردن..دکتر منم گفته بود ۳۶ ولی ماماها زنگ زدن بهش گفته بود باز کنین.چون خیلیا رو اینجا دیدم گفتن هفته های خیلی پایین تر ک دهانه رحمشون کاملا باز بوده و سرکلاژ بچه رو نگه داشته.تا ۳۸ و ۴۰ هم رفتن.پس فایده ی سرکلاژ چی هست!!!

.استراحتت در چه حده؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون ۳۴هفته زایمان کردین شما؟؟ یا فقط بخیه رو باز کردن ؟؟

نه عزیزم خداروشکر سرکلاژ رو ک باز کردن دهانه رحمم تغییری نکرد.امروز ۳۵ هفته و ۵ روزم بود.چند روز بستری شدم و تحت مراقبت بودم.آمپول ریه زدم و ۲۴ ساعت سرم سولفات گرفتم.دکترم ک مرخص نمیکرد.یه دکتر دیگه اجازه داد اومدم.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
نه عزیزم خداروشکر سرکلاژ رو ک باز کردن دهانه رحمم تغییری نکرد.امروز ۳۵ هفته و ۵ روزم بود.چند روز بست ...

اها پس خداروشکر باز خوبه استراحت کن بچت ب ۳۸هفته برسه حداقل اما حواستم باشه ب حرکاتش یا انقباضات شکمت

ولی اگه امپول زده برا ریه بچه دیگه جای نگرانی نیست منم بچه اولم ۳۵هفته ب دنیا اومد چون امپول زده بودم بچم مشکلی نداشت خداروشکر الانم ۴سالشه 

💏👨‍👩‍👦‍👦♥️
حقیقتش اصلا استراحتم درست نیست 

منم مطلق نبودم.تقریبا کارامو میکردم.خداروشکر تا این سن اومدی خطر رفع شده.

اها پس خداروشکر باز خوبه استراحت کن بچت ب ۳۸هفته برسه حداقل اما حواستم باشه ب حرکاتش یا انقباضات شکم ...

خداروشکر خدا هردو رو نگه داره واست.من از زایمان طبیعی خیلی میترسم ولی دیگه توکل ب خدا.

چجوری میشه ? فقط سه و پونصد که بچه بوده جفت و کیسه اب و ... حساب کن سه کیلو حداقل باید شش تا ده کیلو ...

وزن خودش کم شده بود دیگه 

از ابتدای بارداری دیابت داشت و مجبور بود رژیم داشته باشه و کربوهیدرات نخوره زیاد

منم خیلی ناراحتم دوساعت پیش رفتم سونو انومالی به حساب خودم ۱۸هفته بودم ولی دکتره گفت ۱۷هفته و وزن ۱۸۰گرم مال منم وزنش کمه با این که خیلی میخورم و همش گشنمه😓😭😭

من نگفتم دروغ میگه میگم فقط وزن بچه اومده باشه رو مادر میشه سه و پونصد جفت و بند ناف و کیسه اب و ... ...

مامان من موقع بارداری من۱۲کیلو کم کرده هیچی هم اضافه نکرده منم۴ کیلوبه دنیا اومدم 

منم خیلی ناراحتم دوساعت پیش رفتم سونو انومالی به حساب خودم ۱۸هفته بودم ولی دکتره گفت ۱۷هفته و وزن ۱۸ ...

نگران نباش هنوز خیلییی‌ وقت داری تا میتونی چیزای مقوی و اب زیاد بخور بچه بیشتر وزنش از ماه هفتم تا‌نهم میگیره منم بس همه گفتن نگران بودم عصری رفتم دکترم بهم گفت وزن بچه عالیه نگران بچه نباش اون مواد موردنیازشو از بدن مادر میگیره کاری نداره ‌ک مادر کم کنه یا اضاف 

💏👨‍👩‍👦‍👦♥️

من از ماه اول بارداری تا موقع زایمان 8 کیلو کم کردم، شکم اصصصصلا نداشتم جوری که هفته 41 که دردام شروع شد منو فرستادن سونو دوباره چون فکر میکردن دروغ میگم. شکمم مث یه خانم 20 هفته ای بود... بچم موقع تولد 3500 بود... اصلا ربطی نداره نگران نباش

بیشتر از تنهایی از همدرد نامردت بترس