2777
2789

اگه سال اول و دوم هیچی نخونین برای سال سوم اگه فشار خانواده و چیزی نباشه به انتخاب خودتون میمونین پشت کنکور؟اگه سال سوم رتبتون به رشته ای که دوست نداره چی برای سال چهارم هم میمونین؟

اول رشته ات چیه؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید خودتو بشناسی مثلا من سعی میکنم به نتیجه برسم بر مبنای توانایی خودم سعی میکنم وقت بزارم برای کاری که میتونم اگر بدونم نمیتونم ادامه نمی‌دم / اما خب شرایط متفاوتع 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
تجربی

بمون شاید پیراپزشکی چیزی قبول شدی‌‌‌‌....فقط یه رشته ای انتخاب بکن که بتونی مستقیم بری سرکار

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

بمون شاید پیراپزشکی چیزی قبول شدی‌‌‌‌....فقط یه رشته ای انتخاب بکن که بتونی مستقیم بری سرکار

اگه امسال پیرا بیارم

تو بودی واسه سال چهارم میموندی پزشکی بیاری؟

چند سالته؟؟ برای کنکور شرکت کن هزینه ای هم ندارد / من بحثم اینجاس اول خودتو خوب بشناس اگر میخوای کنکور بدی به تناسب شناختی که از خودت داری وقت بزار / اون تفریحات با کنکورت منافاتی ندارد مدیریت کن هم میتونی کنکور بدی هم به تفریحاتت برسی / اگرم فکر می‌کنی نتیجه ای نداری خب بی خیال شو اما شرکت کن 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
اگه امسال پیرا بیارمتو بودی واسه سال چهارم میموندی پزشکی بیاری؟

اگر دیگه طاقت نداشته باشم حتما سال سوم میرم و دیگه منتظر نمیمونم چون الانم شرایط جوری شده که اگر انتخاب رشته انجام بدی و دانشگاه قبول بشی تا دو سال آینده از انتخاب رشته محروم میشی

اگر دیگه طاقت نداشته باشم حتما سال سوم میرم و دیگه منتظر نمیمونم چون الانم شرایط جوری شده که اگر انت ...

بخاطر همون خیلی ذهنم درگیره که اگه امسال رشته موردعلاقمو نیارم انتخاب رشته کنم برای پیراپزشکی و برم یا انتخاب رشته نکنم

خیلی نگرانم

بخاطر همون خیلی ذهنم درگیره که اگه امسال رشته موردعلاقمو نیارم انتخاب رشته کنم برای پیراپزشکی و برم ...

نگاه کن...‌به ولا میتونی تو این مدت زمان باقی مونده پزشکی بیاری فقط باید درست و اصولی درس بخونی و مدام تست بزنی و تحلیل کنی تا کنکور تیر ماه (منم الان که سال دوم هستم دارم واسه فرهنگیان میخونم جوری که اینقدر درس میخونم و تست میزنم تا بمیرم😅 و واسه همینم نصف شبا هم بیدارم و به اجبار خانواده میرم میخوابم)

نگاه کن...‌به ولا میتونی تو این مدت زمان باقی مونده پزشکی بیاری فقط باید درست و اصولی درس بخونی و مد ...

خیلی ناامیدم

بعد پیش خودم میگم من همین الانش روحیم داغونه چجوری میخوام این همه مدت خودمو حفظ کنم🥲