2777
2789
عنوان

کسی بچتونو دعواکنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 19887 بازدید | 366 پست
بخدا خودخواسته نیست اصلا سوال نمیپرسن که اجازه هست بخابیم رو تختت یا نه می‌رن میخاین اصن اهمیتی ندار ...

این که گذشت 

ولی حریم رو شما باید مشخص کنی 

کسی واسه راحتی خودش تعارف نداره که 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا آدم دور از جون تو این شرایط اصلا مغزش کار نمیکنه استارتر اگر پدر و مادرت نزدیک هستن هفته ا ...

اونا هم شهرستانن

فردا قراره برن شیراز احتمالا اونجا بستری شه ولی این کار امشب خواهرشوهرم آنقدر منو‌به هم ریخت وگرمه‌داشتم‌مدارا میکرپم‌بقول شما تاالان صبر کردم الان خرابش نمیکردم

عزیزم اگر جایی رو داری که بری مثل خونه پدر مادر یه چند روز برو ارامش خودت و بچه هات تامین شه زورت به اونا نمیرسه اگر میتونی وایسی در مقابل رفتارشون این کارو بکن 

سلامت روان شما و بچه ها ارزشش کمتر از سلامت اونا نیس

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

اونا هم شهرستاننفردا قراره برن شیراز احتمالا اونجا بستری شه ولی این کار امشب خواهرشوهرم آنقدر منو‌به ...

الان هم هیچی نگو 

بعد ها سر سنگین باش و فراموش نکن 

ولی الان دیگه هیچی نگو 

اونم پدرش مریضه داغون هست 

بچه ها من‌ خیلی دلم‌نازکه بنده خدا سنی هم‌نداره زیر شصت ساله ادم‌خوبی هم‌بود خدایی واسه همین دلم‌نمی ...

بهش میگفتی عزیزم درک میکنم بخاطر پدرت ناراحتی ولی دلیل نمیشه تاوانشو من پس بدم

خودش که میگه جوابش کردن یه ماه دیگه رفتنی پس بهتر یه ماه هم صبر کنه مادر منو جواب کردن یه ماه شد و ...

خب حداقل ببرن تو خونه خودش بمیره خدای نکرده جلو بچه کوچیک خونه اون بنده خداها😐