الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از فامیل تا غریبه هر جا میبینن منو میگن چن ماهته میگم ماه هشتمم میگن انگار ۵ماهته شکم نداره بچت وزن ...
۳۰ هفته اگه ۱۵۰۰ بوده دیگه به بعدش هر هفته باید ۲۰۰ گرم اضافه شده باشه به وزنش... مثلا ۳۳ هفته باید ۲۱۰۰ شده باشه الان
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
استارتر نگران نباش اطرافیان ک تو شکمت نیستن بدونن چه خبره یا چند کیلوئه.اگه دکترت گفته خوبه خوبه دیگه.دکتر من ب من گفت بچه م خیلی وزنش کمه.بهم لیدی میل داد.ولی مرکز بهداشت گفت فقط ۱۰۰ گرم از نرمال کمترم.منم خانوادم همش میگن نه چاق شدی نه شکم داری.عمه ی شوهرم ۳۸ هفته زایمان کرد شوهرم میگفت مگه عمه حامله بود؟؟😂😂
خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
نه بابا . من سر پسر اولم اصلا شکمم معلوم نبود . مامانم اونقد نگران بود میگفت بچت کوچیکه و فلان ۳۸ هفته دنیا اومد ۳۹۰۰ بود وزنش . الانم این پسرمو باردارم بازم شکم ندارم هفته ۲۸ رفتم یک کیلو بود . بچه اخراش وزن اضافه میکنه . بستنی و اجیل زیدد بخور
هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘
وا خب وزنش از اول خیلی اومده پایین بعد با جفت و بچه جبران شده.دوست منم دقیقا همین بود.چیز دروغینی نی ...
من نگفتم دروغ میگه میگم فقط وزن بچه اومده باشه رو مادر میشه سه و پونصد جفت و بند ناف و کیسه اب و ... هم حساب نکنی هر چقدرم مادر لاغر باشه وزن بچه روش حساب میشه دیگه ...