2777
2789
عنوان

از حقوق سی و پنج تومنی چقدر پس انداز بشه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسط خونگی میزاریم ماهی 15 بقیه اش هم میره قسط بانکا جیزی نمیمونه کلا ازش

پس خرجیتون چی 

خسته شدم همه دغدغم شده یه خونه که از خودمون باشه 😭😭فکرم همیشه درگیره هیچی از زندگی نمیفهمم 

من اگ جای شما بودم ده ک میره برا قسط و کرایه 

۵تا۷ تومن مواد غذایی .بقیه اش رو دوتا سه جا تقسیم میکردم 

یکی خرج پوشاک و کفش و اینا۳تومن 

یکی برای پول تو جیبی ۵تومن 

یکی برای روز مبادا تبدیل میکردم ب سکه پارسیان مثلا ماهی ۹تومن 

حالا اینا کم و زیاد میشه مثلا یه ماه پول تو جیبی اضافه میمونه .یا یه ماه کادویی چیزی میخوای بدی از پس انداز کم میشه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

من اگ جای شما بودم ده ک میره برا قسط و کرایه ۵تا۷ تومن مواد غذایی .بقیه اش رو دوتا سه جا تقسیم میکرد ...

با ۷ تومن نمیشه بخدا دیروز رفتم خریدای کلی یه ماه و کردم ۶ تومن شد بخوای بری میوه بگیری نمیدونم سیب زمینی پیاز یا سومر مارکتی چیزی اینا هم‌ هست دیگ 

من اگ جای شما بودم ده ک میره برا قسط و کرایه ۵تا۷ تومن مواد غذایی .بقیه اش رو دوتا سه جا تقسیم میکرد ...

همش به فکر پس اندازم مستاجرم میترسم از چندسال بعد 🥲همه دغدغم شده خونه خیلی خسته شدم از نظر روحی روانی بعضی وقتا میگم یعنی بمیرم راحت نمیشم این چه وضعشه🥲

والا بستگی به مخارجتون داره 

مثلا خود ما ماهی ۵ کلاس های بچم میشه 

ماهی ۷ قسط داریم 

ماهی حداقل ۷ هزینه ماشین میشه که این ماه ده شد لعنتی 

چیزی برای پس انداز نمونه و اگه خرجی ماهمون بگذره خوشحال میشیم والا 

با اینکه درامدمون بیشتر از شما هم هست

با ۷ تومن نمیشه بخدا دیروز رفتم خریدای کلی یه ماه و کردم ۶ تومن شد بخوای بری میوه بگیری نمیدونم سیب ...

شما خودت شاغلی؟کدوم شهری؟ تو هر شهری یجای گرون هست یجای ارزون من و همسرم دیگ میدونیم چیو باید از کجا بگیریم،یا مثلا چطور مواد غذایی استفاده کنم بصرفه باشه، چند روزه دنبال لیمو ترشم برای خشک کردن(برا قیمه و قورمه)همه جا ۲۵۰ ب بالا بود انقد گشتم یجا پیدا کردم ۱۲۰ میداد . حالا همین قد دو سه سال بهم لیمو پرک میده.شوهرم غذای بدون گوشت نمیخوره ، گوشت چرخکرده میگیرم باهاش سویا چرخ میکنم برا استانبولی و تاس کباب و همممه ی غذاهای گوشتی عالیه .هیچکسم متوجه نمیشه .اصن آشپزیم معروفه 

والا بستگی به مخارجتون داره مثلا خود ما ماهی ۵ کلاس های بچم میشه ماهی ۷ قسط داریم ماهی حداقل ۷ هزینه ...

ماشین تون چقد خرجداره مگه چیکار میکنین باهاش مدلش چیه😐😐

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

سیب زمینی کیلویی ۴۰_۵۰تومنه یوقتایی ک مناسب می بینم مثلا ۲۰ تومن میگیرم نگینی میکنم  فریز میکنم واسه وقتایی ک سیب ندارم یا مهمون یهویی میاد برا استامبولی و ماکارونی و اینا . همیشه هم خونمون مهمون هست حداقل هفته ای ۴ وعده مهمون داریم . میوه نمیذارم .میوه خشک .شکلات و تخمه اینا میذارم

همش به فکر پس اندازم مستاجرم میترسم از چندسال بعد 🥲همه دغدغم شده خونه خیلی خسته شدم از نظر روحی روا ...

انشالله شماهم صاحبخونه میشی قشنگم.والا مام کلی از خودمون زدیم تا صابخونه شدیم . من از هیچی نمیگذرم خدایی ۵۰۰ تومنم داشته باشم میدم چن سوت پارسیان میگیرم 

والا خودمم سر همین اعصابم داغونه ماشین شاهین مدل ۱۴۰۲🤦🥴

وااا قدیمی ام که نیست

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️