2777
2789

سلام دوستان 

من ۳۳هفته باردارم خودم لاغرم وزنم قبل بارداری ۵۰و قدم۱۶۵ هستش

شکمم کوچیکه بهم میگن بچت ریزه وزن نمیگیره و فلان

هفته ۳۰ که رفتم سونو بچه ۱۵۰۰گرم بود 

ینی تو این ۷هفته باقی مونده بچه وزن میگیره ؟؟ 

لطفا اگه کسی تجربه ای داره بیاد بگه 

💏👨‍👩‍👦‍👦♥️

منم قد و وزنم قبل بارداری کپی خودت بود بچه ام ۳۵هفتهبا وزن ۲۲۴۰ بدنیا اومد

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستنی کباب 

من هرروز معجون میخوردم شیر خرماموز عسل گردو هم شیرم خیلی زیاااد بود هم بچم وزنش خوب بود

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

والا هفته ۳۰...۱۵۰۰ نرماله.

من ۳۲ هفته ۱۶۰۰ بود.تازه الان وسط ۳۶ ام یه ذره شکمم معلومه. خیلی میترسم احتمالا زایمانمم زودتر باشه.

ولی کلا تو پسر شکم جمع و جوره.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
مهمه که بچه وزن بگیره دوست من فقط ۳ کیلو اضافه کرد اما پسرش ۳۵۰۰ بود دنیا اومد  

چجوری میشه ? فقط سه و پونصد که بچه بوده جفت و کیسه اب و ... حساب کن سه کیلو حداقل باید شش تا ده کیلو اضافه کنه دوستت پونصد کرم بچه رو هم فاکتور کرفته?😅

شکم هفت ماهگی کوچیکه یهو تو هشت ماه بزرگ میشه تو نه ماه دیگه در معرض ترکیدنه🙃 کیا همچین حرفی میزنن ...

از فامیل تا غریبه هر جا میبینن منو میگن چن ماهته میگم ماه هشتمم میگن انگار ۵ماهته شکم نداره بچت وزن نداره نارس میشه و ... خیلی رو مخن 

💏👨‍👩‍👦‍👦♥️
شکم هفت ماهگی کوچیکه یهو تو هشت ماه بزرگ میشه تو نه ماه دیگه در معرض ترکیدنه🙃 کیا همچین حرفی میزنن ...

۳۳ هفته فقط یه هفته مونده ۸ تمام بشه.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
چجوری میشه ? فقط سه و پونصد که بچه بوده جفت و کیسه اب و ... حساب کن سه کیلو حداقل باید شش تا ده کیلو ...

وا خب وزنش از اول خیلی اومده پایین بعد با جفت و بچه جبران شده.دوست منم دقیقا همین بود.چیز دروغینی نیست.

۳۳ هفته فقط یه هفته مونده ۸ تمام بشه.

من ۳۳ هفته دخترم نارس دنیا اومد ۲۲۰۰ گرم بود..

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️